K*tschool!>:c

Ik heb het echt H-E-L-E-M-A-A-L gehad met school!!! Vorig jaar was het al erg, maar het bleek vandaag dat het toch altijd erger kan. Nou gaat het al een tijdje niet echt lekker op school, ok ik sta overal voldoende voor maar zin om naar school te gaan heb ik al ruim een maand niet meer.

Vorig jaar kreeg ik te horen; Jij bent anders en daardoor doen mensen ook anders tegen jou, en dat is je eigen schuld. Je moet je meer als een meisje kleden en niet in jongensvesten rondlopen en er verzorgd uitzien.

Dit jaar kreeg ik dat ook weer te horen, ik mag verdomme nooit meer kleding aan naar school die IK leuk vind!!! Mijn mentor zei na een paar weken; Je hebt capaciteiten die we moeten trainen, dan lukt het wel! Eind van de periode tijdens solicitatie naar mijn opleiding; We denken dat je het beste keuzetraject kan gaan doen want we zien het niet gebeuren dat je deze opleiding haalt.

Nou heb ik dus al heel vaak commentaar gehad op mijn uiterlijk en uitstraling, maar ze zien verdomme NOOIT dat ik er aan werk. Ik probeer echt wel mijn best te doen en wat te doen met de kritiek die ik krijg.
Maar dan vandaag nog maar eens te horen krijgen dat ik, wederom door mijn uiterlijk, ben afgewezen voor een stage maakte me kwaad. Waarom zeggen ze dat ik er normaal uit zie en mij dan toch niet aannemen en dan toch zeggen dat het aan mn uiterlijk ligt? Die vrouw waar ik mee praatte op school zei dat dus ook, maar daar kwam nog wat bij; Tjah, ik wil niet gemeen klinken, maar misschien moet je een ander kapsel nemen?

ECHT HALLO? WAAR ZIT JE FUCKIN DOMME VERSTAND? HOE HAAL JE HET IN JE HOOFD? Mij eerst normaal noemen en zeggen dat er niks op aan te merken is. En dan beginnen over mijn haar.
Ik ben het zo zat op die kutschool, ze zoeken het maar uit, ik ga der mee kappen!

Hopelijk komt er wat uit dat keuze traject wat ik wel kan. Want een school waar ze valse hoop geven wil ik niet op zitten!>:c
13 dec 2011 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van DIYLF
DIYLF, vrouw, 31 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende