Stufi...

Nou fijn, lees dat politiek Den Haag denkt over bezuinigingen op de studiefinanciering. Basisbeurs afschaffen en iedereen maar lenen! HOPPA! Dat bespaart lekker 800 miljoen. Maar 17 miljard naar Griekenland en geld naar ontwikkelingslanden kan wel?
Waar is kabinet Rutte in godsnaam mee bezig?

Word het alleen maar de rijke die straks kunnen studeren? Want ik zit namelijk niet te wachten op een studieschuld van meer dan 20.000! Kijk, het gaat niet goed op mijn opleiding, en dat heeft zo zijn redenen... Dat ik dat terug moet betalen, als dat al moet volgens mij niet namelijk ik leen nu niks, snap ik dat.

Dus, je hebt een diploma en een studieschuld, en dan? Een goed betaalde baan met een mega salaris zodat je de lening snel af kan betalen komt je niet aanwaaien! En zeker niet in deze tijd! Lekker sociaal zekerheid stelsel hebben wij. Mensen maar lopen zeuren dat ze premie en belasting moeten betalen voor anderen. Terwijl zij dan weer, weliswaar, indirecht profiteren van anderen die datzelfde betalen voor hun!

Ik ben vooral het gezeik dat scholieren maar moeten gaan werken en niet moeten zeuren over stufi zat. Ik sta elke 6 dagen per week om 5 uur op en verdien maar 160 in een maand. Daarbij ben ik meestal pas tussen 5 en 6 thuis, dus vakkenvullen zit er niet in. Begrijp me niet verkeerd, ik wil wel werken maar dat gaat dus niet! Want wnr wil ik dan andere dingen doen, huiswerk, ontspannen?

Nee meneer Rutte is lekker bezig met zn plannen, ik zie het al gebeuren dat ik beter kan gaan werken dan leren!>,>

P.S. Bovenstaand verhaal komt mss wat wazig en gehaast over maar ik ben nu gwn een beetje opgefockt, ik moest het toch ergens kwijt?>,<
29 dec 2011 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van DIYLF
DIYLF, vrouw, 31 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende