keep me coming back for more

Op dit moment zit ik in een gevoel van niks. Ken je dat? Als je zo overweldigd bent door van alles dat je gewoon niet precies kan zeggen hoe je je voelt of het gewoon niet meer weet. Dat je denkt dat je iets moet gaan doen om nog te kunnen functioneren anders zit je in een diepe put van niksheid? Zo voel ik me op dit moment. ik weet gewoon niet wat er mis is gegaan of wat er is gebeurd dat ik me zo voel. Dat gevoel van niksheid is waar ik het meest bang voor ben. Dan denk ik: zal ik een stukje gaan wandelen? Nee dat heeft geen zin. Zal ik dan gaan lezen? Nee ik kan me niet concentreren. Zal ik dan een film gaan kijken of met een vriendin of vriend afspreken? En geen van al die dingen geeft je een genoegen. Op zo'n moment zou ik zelfs gewoon liever verdrietig willen zijn dan niks voelen.
Ik denk op zo'n moment, wat is het dat mij blij zal maken? terug gaan naar nederland en weer gelukkig zijn? Maar gek genoeg, zelfs dat is niet voldoende om mij blij te maken als ik niks voel want als ik niks voel kan ik me niet gelukkig voelen. En als ik niet gelukkig ben, dan zou je denken dat ik me belabberd voel, maar dat is niet zo...ik voel gewoon niks en dat is nog erger, vind ik.
Er is gewoon niks dat mij kan voldoen. Om mij compleet te laten voelen, bedoel ik. Ik voel me opgesplitst in duizend stukjes en ik weet niet hoe ik mij weer heel kan maken. Mischien is het dan beter voor mij om, in plaats van mij afvragen wat ik kan doen om mij weer blij of verdrietig te laten voelen, het gewoon over me heen moet laten komen en het accepteren.
Ik geloofde eerlijk dat sinds Maandag, ik verliefd was op de broer van mijn overleden vriendin. Maar ik weet dat nu niet eens zeker. Hij vindt mij duidelijk niet zo leuk als ik hem en het stoort me helemaal niet. Ik probeerde met hem af te spreken vandaag maar hij zei dat hij het heel druk had en sorry en blablabla. Zeg dan gewoon eerlijk, nee sorry ik ben niet geintereseerd. Het kan me niets schelen of hij me leuk vind of niet want het is niet hem specefiec die ik wil. Ik zoek een persoon die anders is dan de anderen en van mij houd en mijn hart overwint. het kan ook geen kwaad als hij een lekker ding is! vrolijk. Iemand zoals Kostos in het boek de Zusterorde van de Reizende Spijkerbroek. Lena, een grieks meisje gaat op vakantie naar Griekenland naar haar grootouders toe. Daar ontmoet ze een jongen die verliefd op haar wordt. Ze probeert zichzelf wijs te maken dat ze hem niet wil en dat ze hem eigenlijk maar irritant vind maar aan het eind van de vakantie, ontdekt ze dat zij op hem verliefd is maar ze durft het eigenlijk niet aan om iemand in vertrouwen te nemen en van iemand lief te hebben.
Ik weet uit eigen ervaring dat het zoeken naar een relatie er nooit op eindigd dat je er een krijgt maar dat het jou tegemoetkomt wanneer je het het minst nodig hebt of wanneer je het minst verwacht.

Ik zal je vertellen over wat er gisteren gebeurd was om een idee te geven wat er in me omgaat. Gisteren was de dodendag van mijn overleden vriendin. Precies 2 jaar geleden was het gebeurd. Ik ga niet in detail maar ze heeft zelfmoord gepleegd. Toendertijd woonde ik nog in nederland dus voelde ik niet gelijk een verschil in mijn leven dat ze er niet was. Maar sinds ik hier ben voel ik een enorm ijzige leegte.
In ieder geval, ik ging dus gisteren naar haar graf toe met mijn moeder, haar vader en haar stiefmoeder. het was heel moeilijk voor mij want haar vader kon de hele weg erheen alleen maar praten over een nieuwe computer die hij wou hebben. Ik kon niet begrijpen waarom hij dat deed en ik voelde een soort irritatie naar hem toe. Toen we er aan kwamen waren de beheerders aan het stofzuigen (ze ligt binnenin een gebouw). Gelukkig hielden die meteen op want anders was het nog pijnlijker geweest voor mij. Ik ging zitten op het harde bankje en moest mijn best doen om mijn emoties te verbergen (ik heb een pijnlijke les moeten leren dat het niemand geintereseerd is in wat je voelt ook al vragen ze ernaar). Opeens voel ik een groote hand op mijn hoofd die erop begonnen te tikken. Hij kneep eens effe lekker hard in mijn schedel voordat ik zijn hand wegduwde. Wat voor persoon ben je als je gaat zitten knijpen in iemands hoofd en denken dat dat prettig is? Wtf, dan spoor je niet hoor! Als je je geen houding weet te geven, ga dan weg en laat me alleen.
het was me opgevallen dat mijn vrienden opeens geen tijd hebben om me te troosten. Als ik zeg dat ik iets leuks wil doen komen ze aangedraafd maar wanneer ik ze nodig heb, hebben ze opeens allemaal iets te doen. Sorry, ik kan niet komen, ik ga zo naar de sportschool. Sorry, ik zit net de afwas te doen. Das fijn, dat je zegt dat je altijd voor me bent maar wanneer het erop aankomt, je wegloopt.

een laatste stukje,

Let the waves wash over you, wash over me
Follow me...I'll follow you
To your dreams to secret places
Here's my hand just take
I'll show you what to do
I'll follow you

van: Do, Follow Me
14 okt 2006 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Wndrland16
Wndrland16, vrouw, 34 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende