S**tfaced

14 weeks + 2 days until home

Ahhh zucht, ik wist niet dat het hier zo anders zou zijn! De laatste keer dat ik hier was, was het 'cool' om een beugel te hebben en in grote dikke truien rond te lopen...*woah*. Gelijk toen ik het vliegtuig uit stapte, dacht ik dat ik over mn nek zou gaan...wat een slttn overal, zeg. met minirokjes zo dun en kort als mn grote teen. Nu kan ik niet eens mn bed uitrollen zonder een minachtende blik op te vangen van een 'leeftijdsgenootje'. Zo vijandig! Maar goed, nu dat ik hier al 3 weken ben, leer ik vanzelf dat je beter bitchy kan trugkijken dan zomaar doorlopen. Al de vrienden die ik vroeger hier had, zijn nu ook compleet veranderd. Als je zo vaak van thuis veranderd, merk je ook dat iedereen doorgaat met z'n eigen leven. Niemand kijkt op of om naar je, om te kijken of je nog leeft...
Dus nu blijf ik met mn ouders in het rijkste, verwendste, stadje van Amerika. het enige wat ik de hele dag doe ik snoep vreten en tv kijken, want:
ik heb geen auto.
ik heb geen vrienden.
ik heb geen geld.
tja, dan kom je inderdaad niet ver.
2 weken geleden was ik net begonnen met high school. Wat een nachtmerrie! Op tv lijkt het altijd zo vet, en spannend. Nou, ik kan je vertellen, er gebeurd inderdaad wat. Elk donker hoekje waar je in kijkt, ligt er wel een stel elkaar af te lebberen. Of een pijpje te smoken. Maar niemand die een sigaret aanraakt: 'want dat is ongezond'. Alsof een zak suiker leegvreten met een lepel wel gezond is dan?? Dacht het dus ff niet he! Ik geef tenminste toe dat het ongezond is om te roken. Dood gaan we toch. Trouwens is een vriendin van me doodgegaan toen ze 14 was. nou dan geniet ik er liever van, als ik morgen doodga, ja toch? verder is highschool 1 grote orgie waar het allemaal op 1 ding neerkomt:
Als je niet mee doet, lig je eruit. Dan maar eruit, zei ik.
Sindsdien eet ik mijn lunch in m'n uppie in de grote eetzaal. Niet dat het me wat kan schelen want liever in mn eentje dan met die opgefokte wannabe's op een groot bed elkaar bespringen met een champagneglas in je hand!
groetjes,
van een eenzaam nederlandertje!engel
05 sep 2006 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Wndrland16
Wndrland16, vrouw, 34 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende