Kerstdiner & kerstoptreden

Donderdag 17 december 2009

Het is bijna eind december en zoals ieder jaar is er weer een kerstviering op school.
Dus ook bij ons, alleen gingen we dit jaar alleen met onze klas + 3 docenten: Meneer Woltgens, mevr. Oole [frans] & mevr Borsoom naar Escamp [de andere vestiging] in een klas een kerstdiner houden. Abdul en met nog een paar hadden eten geregeld voor ieder 12,50 euro.
Het was erg gezellig. Ik, Deka en Shakeel moesten o.a gaan optreden, dus ik moest om 16uur bij Shakeel huis zijn voor vervoer, met mijn gitaar mee. We waren daar eenmaal aangekomen, toen liepen we de school binnen. Alleen onze mentor, Nawien [voor muziekinstallatie], Tyrell/Deka waren daar al aangekomen [voor versiering]. Ze waren allemaal al klaar. Toen gingen Deka, Sannae en Tyrell back to home voor kleding, omkleden. Ik bleef daar dus met 3 boyz. nahnah We gingen een beetje sound checken en andere shizzle uithalen. Zelf had ik daarvoor voor iedereen kerstkaarten gekocht, die legde ik dus naast elk bord. Toen alles klaar. Was iedereen gekomen en begon het prog. Als eerst hadden we Abdul's cabaretiershow, hij vertelde de grappen in Londen over hoe iedereen sliep, een paar met ogen open en nog een paar grappen.
Was grappig, iedereen lachen etc. Toen ging iedereen eten, maar ik, Deka en Shakeel gingen op de gang ff oefenen voor onze kerstoptreden.
Het was een paar keer mislukt, maar na een paar keer over doen, was het gelukt! Wij deden trouwens het nummer: Miss Independent van Ne-Yo.
We waren aan de beurt, het was zeer geslaagd.
Iedereen was zeer tevreden over ons optreden en we kregen complimenten. Daarna gingen we een geingeproviseerde optreden doen van onze schooltrack, lachen, want er was storing met de kabels. Toen was de deel 2 van Abdul's cabaretiershow en tot slot eindigde we met de optreden van onze mentor: Daniel Sensit!! Hij deed 2 nummers en bij zijn tweede nummer''Today'' zong iedereen enthousiast mee bij het refrein!
Kortom: De kerstdinder was zeer geslaagd!

Het was een leuk, gezellig avond!
Onze laatste kerstavond met klas 4GT...!
18 aug 2010 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van ml93
ml93, vrouw, 31 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende