Het gaat slecht met mij op school!

14 juli 2010 - 02:33

Hoi allemaal,

Het gaat slecht met mij, voornamelijk op school.
Ik heb namelijk -6 verliespunten op mijn rapport staan, het is dramatisch, ik weet het...
Ik schaam me echt dood voor mijn ouders, vrienden, familie en ik voel me nu echt de domste leerling op aarde, ik doe Vmbo en kan dit niet eens oppakken... Als het zo door blijft gaan, dan sta ik op zakken.
In mijn klas zitten 11 leerlingen van de 20 waaronder ik op zakken staan, meer dan de helft!
Zeer ernstig dus! Ik zit in de vierde, mijn laatste en tevens ook examenjaar!
De komende maanden zal echt zwaar voor mij zijn, nog een half jaar te gaan, dan is het de dag van de diploma uitreiking. Zal ik slagen of zal ik zakken?
Ik moet nu echt als een malle idioot gaan werken en hopen dat ik het red, of dat ik het nog net red...
Dus dit betekent: geen lol, maar gaan focussen op school! Niet meer chillen met vrienden, uitgaan, feesten en andere leuke dingen. Daarnaast de belofte voor mezelf ook niet meer op de computer gaan, wanneer het niet nodig is zoals: Hyves, Facebook en andere netwerken.

Ik vraag God hiervoor om hulp, of hij mij kracht en wijsheid wilt geven om KEIHARD door te bijten de laatste halve schooljaar en kaboem examen en keihard gaan slagen, zodat ik trots bent op mezelf en het aan andere kan laten zien, maar voor nu verdwijnt de trotsheid van mezelf en komt de verdrietheid en boosheid juist naar voren en anderen waaronder mijn ouders hieronder lijden, mijn slechte schoolresultaten, rapporten. Ik wil jullie ook gaan vragen of JIJ daar die nu dit leest, voor mij wilt bidden, of je nou een man of vrouw bent, oud of jong, of we nou helemaal geen contact meer met elkaar hebben, wat minder of elke week elkaar spreken/zien of niet, het maakt niet uit, het doet er niet aan toe! Ik zou het zeer fijn vinden en waarderen als je dat wilt doen en ik weet zeker dat God dan jouw gebed aan mij ontvangt en accepteert en dat hij bij me wilt zijn en mij wilt helpen en ik vraag God of hij aan mij dat ook wilt laten ontdekken dat anderen om mijn geven en hiervoor voor mij bidden. ♥

Ik besef nu pas dat ik al die tijd niks heb gedaan op school en dat het niet ging, want het leren van toetsen had ik altijd een verkeerde aanpak aangepakt te laat ermee leren of helemaal niet.
Vanaf deze moment, deze sec. gaat het anders, ik leer van tevoren voor de geplande toetsen ipv een dag van tevoren te leren van de toets die je de dag daarna heb, dit is dus de verkeerde aanpak!
Ook ben ik wakker geschud door mijn engelse leraar op school, hij gaf mij namelijk een ''preek'' niet zo zeer een preek van een dominee, maar eerder een wijze les. Hij gaf mij steun en vertelde dat ik niet goed ervoor sta, dat ik geen respect voor mezelf heb, want ik kan een 8 of zelfs hoger halen voor een toets bijv. , maar door niet te leren of laat ermee beginnen behaal ik de helft van de cijfer een 4 bijv.
Ik denk vaak na over ons gesprek en hij heeft helemaal gelijk, ik heb geen respect voor mezelf...
Hij geeft mij veel steun en biedt veel hulp aan, aan mij voor engels en hij gelooft in me dat ik de draad weer op kan pakken...

Dit wordt dus vallen en weer opstaan...
Ik hoop dat alles nog goed kan, zult komenen dat het niet te laat is...

Ik bedank jou dat je dit heb gelezen en ook alvast bedankt voor jouw gebed!
[Je mag best een reactie achterlaten als je dat wilt.
P.ss En voor alle haters en praters die denken van ''
Had je maar je best moeten doen op school! '' , ''Ben je dom ofzo?'']
Je zult niet snappen wat ik bedoel, je zult niet snappen hoe ik me voel...

Maar voor nu de komende tijd:
Alleen nog gefocust op me school, me pen en me schrift.

Tot ooit !
19 aug 2010 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van ml93
ml93, vrouw, 31 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende