Racisme

Vanochtend was ik gwn 8.25 uur op school. 1ste 2 lesuren geskipt in de kamer gewacht.
Totaal 1,5u gewacht op mevr Steur! (vertrouwingspersoon)
Dus ik het snackbar verhaal verteld dat hij racistische opmerkingen maakt vanwege mijn afkomst. Vervolgens heeft zij mijn turkse klasgenoot uit de klas gehaald om met mij te praten en op te lossen.

En zij tegen hem zeggen dat het strengs verboden is om grappen te maken over iemands afkomst en dat hij geschorst zou worden. Want dit is een multiculturele school. Waarbij hou helemaal stil van werd en niet wist wat hij moest zeggen. Daarna vertelde mevr Steur dat ze maar eens de ouders erbij zou halen van hem en dat hij een Ak-Opleiding (MBo niv 1) maar moest gaan volgen.
Hij was geschokt, wist niet wat hij moest zeggen.

Vervolgens wilde de juffrouw dat hij zijn excuses aanbood tegen mij, dat deed hij ook. En vroeg mevr of ik hem weer kan accepteren, waarbij ik antwoordde dat ik het niet wist. A.s dodnerdag moet ik weer terug gaan voor een gesprek hoe hij deze paar dagen zal reageren tegen mij. Na dit gesprek liet hij mij met rust. #ThankGod

Tijdens mentoruurtje vroeg mijn mentrix of hij normaal deed tegen mij, want blijkbaar had mevr Steur het tegen mijn mentrix verteld. (Moest wel)
Ik: 'Hij doet nu weer wel normaal tegen mij, want hij weet wat de gevolgen zijn.'
Mentrix: 'Ja, laten we lopen van wel.'

Dus nu met je kk grote bek ben je kk bang geworden, he! #KKRacist Als je nog 1 keer flikt om mij lastig te vallen, dan wordt je geschorsd, ouders opgebeld & wordt je gestuurd naar een Ak-Opleiding
(=Mbo-opleiding niv 1) heb je je eigen toekomst verpest! Dan is het niet mijn schuld! #Flikker
04 okt 2010 - bewerkt op 04 okt 2010 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van ml93
ml93, vrouw, 31 jaar
   
Schrijver staat geen reacties toe.
  vorige volgende