Kruisloos slipje

Vroeger was ik een shopfanaat. Al mijn geld werd besteed aan nutteloze oorbellen die ik binnen een week weer kwijt was, schoenen die niet draagbaar waren, alle mogelijke koopjes denkbaar en natuurlijk tassen.

De laatste tijd geef ik mijn geld nog steeds wel uit aan nutteloze dingen, alleen nu weet ik niet meer aan wat. Het is niet meer doelgericht.

Vanmiddag heb ik wel weer eens doelgericht geshopt. Ik had een lijstje in mijn hoofd gemaakt en dat heb ik allemaal gehaald. Ik ga namelijk vanavond naar Drenthe om in het weekend het 45jarig huwelijksfeest te vieren van mijn opa en oma.

Dus dat betekende nieuwe schoenen, accessoires (aangezien dat goedkoper was dan twee nieuwe outfits, hoewel ik nu naar mijn aankopen kijk en eigenlijk niet wil optellen, aangezien ik bang ben dat ik gevaarlijk dicht in de buurt kom van de prijs van twee nieuwe outfits.) een 'gewoon' cadeautje voor opa en oma, behangrollen voor de kinderen om op te tekenen en sigaretten.

Nieuwe schoenen heb ik kunnen bemachten voor €14, 95. Ik vind het altijd zo'n godsgruwelijk wonder, hoe schoenen die van heel duur naar heel goedkoop zijn afgeprijsd mij altijd heel lekker zitten. Meestal is het andersom. Eigenlijk wou ik liever die schoenen hebben die bruin gevlamd waren, maar goed.. Compromises.. Hoe dan ook, Geslaagd!

Accesoires, daar heb ik echt mijn best voor gedaan. Aangezien ik flashy wil zijn, maar niet trashy en hoe ik het ook wend of keer, grote oorbellen met van die kraaltjes en fliebertjes zijn voor mij gewoon te Br33Z3r. Dus dit keer geen oorbellen, gewoon nadruk leggen op de bigass, maar subtielgekleurde ketting die lekker lang is, voor over mijn zwarte shirtje. Samen met van die dunne alluminium armbandjes, die het zigeunereffect schijnen op te roepen. Ik vond ze schattig en bovendien gingen ze over mijn pols. Plus lipgloss..

De andere outfit van het weekend was wel afgemaakt met oorbellen en niks anders. Drukke shirts hebben ook niet veel nodig. Hoe dan ook Geslaagd.

Ik heb voor mijn opa en oma een schilderij gemaakt van hun trouwfoto.. Ja die van 45 jaar geleden dus. Mijn oma was zo hip. Werkelijk waar. Als ik het ooit in mijn zotte hormonale kop krijg dat ik wil trouwen, dan in zo'n jurk. Maar in ieder geval dat wilde ik liever geven in privé. Voor de familie heb ik gekozen voor een gedicht, dat ik nog moet schrijven en een sexpakket! Hahahaha. Niet dat ik er iets van wil weten, maar dat soort dingen zijn leuk om te doenengel. Met twee foute slipjes, een glitterstring voor mijn opa en een kruisloos kanten fliebertje voor mijn oma. Chocolade bodypaint, masageolie, condooms, een kietelverenstokje, handboeien, kaarsjes, zeep etc.. Ik verheug me er nu al op om die foto later terug te zien, als ze het openen. Hoe dan ook.. GESLAAGD!gemeengemeengemeen

Ik was in leiding voor de activiteiten en aangezien de helft mislukt is om te maken, was ik verplicht om alsnog de behangrollen te halen. Daar kunnen ze op schilderen en tekenen etc. hoe dan ook geslaagd.

Sigaretten, onmisbaar. Het zijn familieleden die ik al een jaar of 5 niet meer heb gezien, maar ze weten allemaal wat er is gebeurd de afgelopen paar jaar. Denk je de blikken van meelij al in. Alleen het idee ervan, wat ongetwijfeld alleen maar een doembeeld van mij is, levert de nodige nicotine behoefte op. Hoe dan ook.. Geslaagd!
14 okt 2005 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van papilion
papilion, vrouw, 40 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende