lala bball lala - 2006 1 aug -

Dus..

Vandaag wat gedaan aan schoten, niet zo gek veel en veel van een plek. Op het ene moment lijkt het als of ik een perfect schot heb, 3 of 4 achter elkaar raak, en wanneer ik dat gedacht heb, gaan ze weer een paar x mis, maar toch denk ik dat ik een fijn schotpercentage heb.. zo rond de 50% vrolijk. Verder hebben we een potje 2vs2 gespeeld tegen onbekenden, die op het eerste gezicht wel wat zouden kunnen weten van basketbal. Maar dat hadden we verkeerd gedacht. Of ze speelden basketbal zoals wij dat nooit gezien hadden. Anyways.. wat me een beetje teleurstelde is dat de jongen die ik zeg maar een beetje train, al z'n schoten mist, waarop op we specifiek hebben geoefend, dichtbij de basket en lay ups.

Ik liet het niet al te veel merken, en gewoon spelen. Maar hij weet nu denk ik ook wel, dat we daarop meer gaan oefenen. Die schoten dicht bij de basket moeten 90 / 100% raak zijn. Hij wil telkens een stukje verder. Tijdens een potje 4vs4 staat hij altijd vrij maar hij maakt het zelden goed af waardoor hij weinig de bal krijgt. Daarom moeten we er gewoon voor zorgen dat die schoten zo goed als raak zijn, zodat hij ook meer de bal krijgt, en dus meer aan het spel kan deelnemen.

Hij kon ook gewoon een slechte dag hebben. Dat is dan balen, niks aan te doen, morgen beter als het droog blijft ofcourse vrolijk

Anyways.. ik denk dat ik 2 dagen stop met die oefeningen, want die pijn is ietsje stekender. En ook met springen en rennen etc... alleen maar lopen.

thats all.. for today ratatatata...
01 aug 2006 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Irfaan
Irfaan, man, 38 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende