lelystad, kampen, zwolle, hasselt, kampen,lelystad

Okay, dat was dus de route die ik gisteren heb afgelegd.
Ik en mijn vriendin hadden dus een verjaardag van een kennis die eigenlijk in Zwolle woont, maar zijn verjaardag bij zijn ouders in Hasselt vierde, om het even lekker mistig te houden. Gisterochtend lekker vroeg op om te sporten, daarna naar huis. Weer eventjes onder de zonnebank gelegen. IK heb em maar weer te voorschijn gehaald omdat iedereen denkt dat ik ziek ben, omdat ik heel erg bleek ben. Nou ja, daarna de bus naar het station gepakt. Dara namen we de bus naar Kampen. Overigens zwart ook. Er was geen buschauffeur en toen ie er wel kwam besloot ik alleen af te stempelen als ie er om vroeg. En dat deed ie dus niet cool!. In kampen wouden we eerst shoppen, maar we waren al een beetje laat dus hebben we maar meteen de trein naar Zwolle gepakt. Daar héérlijk een paar uur geshopt voor cadeautjes. En meteen een gifgroene tas voor mezelf gekocht. En natuurlijk lekker asociaal bij de MacDonalds gegeten. Sorry, we sporten het er wel weer af! knipoog. Daarna moesen we even op het station wachten tot diegene ons op zou halen. En we kregen sjans van een taxichauffeur, en hij was niet eens lekker verward. En op het station hebben ze meteen geweten dat wij er waren. Leuk zo'n wiebelbankje, mijn vriendin was bang dat ie zou breken doordat ik er de hele tijd op ging wippen en dat bankje ging de hele tijd heen en weer. En niet zo'n klein beetje ook!! En we hadden maar onze discman opgezet en dan zo hard en zo vals mogelijk meeblèren! De mensen hoorden de muziek niet maar ons wel. Alleen elke keer als iemand voorbij liep hield ik snel op met zingen en ging mijn vriendin in der eentje door. Keken ze haar raar aan en ik kwam niet meer bij!
Verjaardag was wel gezellig. Er was alleen maar één probleempje, hij had alleen bier en wijn. En beide vinden we niet lekker. Dus gingen we maar over op de witte wijn. Na een tijdje proef je toch niks meer! Maar wel vannacht gekotst ervan bah!. Dat krijg je als je én teveel drinkt én het iets is wat niet te drinken is nahnah. Er was op die verjaardag wel een hele lieve kerel die ons wel even naar Kampen station bracht (lees een half uur rijden). Vond ik echt lief. En hij was lekker ook. Helaas had ie al een vriendin verdrietig.
Nu is het zondag, verder geen last van een kater ofzo, maar ik heb het wel koud. Overal in huis zijn er wel ramen en deuren open. Ik durf maar niet onder de zonnebank, anders ben ik helemaal een ijslollie. Misschien dat ik vandaag maar eens wat nuttigs ga doen.... Mischien, mischien niet........
Ciao Natas
29 feb 2004 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van missfantas
missfantas, vrouw, 40 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende