Nationale frustratie dag

Vandaag frustreert iedereen en alles mij.
Bijvoorbeeld dat ik midden in de nacht wakker wordt (lees 5 uur am) omdat je zwager het nodig vind om naast je op de computer te gaan. (Ik wil niet eens weten waarvoor). Of dat mijn wekker om half zeven afging en ik er dus ook uit moest. Dat ik om half negen gym had en dat we een speurtocht moesten doen... BUITEN!!! Een uur in de kou gelopen dus. Jippie.. Je wordt er wel goed wakker van, dat wel. En je krijgt er een gratis longontsteking bij, wat wil je nog meer?
En dan je enge leraar theorie en methode die eng dicht bij je gaat zitten zodat we samen 'gezellig' de absenten kunnen opnemen. En dat je bijna in slapa valt tijdens zijn lessen.
Dat het altijd een kippenhok op school is, behalve in het ab-gebouw, omdat daar de techniek en ict-opleidingen worden gegeven. Maar om daar nu de hele dag heen en weer naar toe te gaan lopen, kost teveel energie. Ik krijg eerdaags nog een hartaanval van al die trappen!
Dat als je je rapport wil ophalen dat je mentor begint te blèren dat ze les aan het geven is.... Op de gang, zekers. Dat ze vervolgens je vriendin blijft toegillen dat ze les aan het geven is (ik dacht het niet). Maar ja, toen we terugkwamen had ze ook wel beseft dat het niet kon wat zij had gedaan dus was ze poeslief en aardig.
En feit dat mijn rapport perfect was, omdat ik alle punten heb die er maar te halen vielen, hielp natuurlijk ook.
Dat als je thuis bent en je wilt onder de zonnebank dat je eerst allerlei spullen moet opruimen en verplaatsen. Of dat je er net onder ligt en er wordt aangebeld. Ik vertikte dus om open te doen.
Of dat als je zus thuis komt dat ze begint te zeiken dat het eten nog niet klaar is. Het was nog geen half zes ja!
En dan wil je gaan sporten, zoals afgesproken en je sportmaatje maar bellen, en bellen, en bellen (stuk of 30 x). En dan uiteindelijk toch maar niet doorgaat.
Dat je niet op een webchat kan, omdat java ineens is verdwenen en je bent niet de beheerder van deze computer en degene die het wel wil je liever irriteert dan je helpt. Dus dat kan ik ook weer vergeten.
Mijn frustraties voor vandaag. Zullen vast nog wel meer bij komen.

Ciao Natas
27 feb 2004 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van missfantas
missfantas, vrouw, 40 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende