Lieve Phoebe

weer een nieuwe web-log / dagboek. eens kijken of het me hier wel bevalt en of dit makkelijker te snappen is dan web-log.nl want daar snap ik nu niks meer van en ik hoor van mensen dat je daar binnenkort voor moet gaan betalen en dat vind ik toch wel zonde van me geld.

er is een reden voor waarom ik mijn dagboek Phoebe noem, ik ben namelijk verslaafd aan de serie Charmed en vind het een hele leuke serie en ik vinhd Phoebe het leukste personage. erg vrolijk ze wordt gespeeld door de actrice Alyssa Milano.
maar ik zal je wel wat over mezelf vertellen, ik geloof dat dat een beetje normaal is als je met een nieuw dagboek begint. Mijn naam is Tamara maar me vrienden noemen me Tammy.
Ik ben op 30 september 1979 in een klein dorpje in de achterhoek in Gelderland geboren. Ik heb een zus, ze is 4 jaar jonger dan mij en lieve ouders die heel erg veel om me geven. Sinds ik het huis uit ben heb ik een veel betere band met me ouders en zus en vooral met me ma, iets waar ik heel erg blij mee ben, want ik heb me moeder heel erg veel gekwetst iets waar ik nu heel erg veel spijt van heb.

ik heb zelf het syndroom van Asperger, wat een lichte vorm van autisme is. maar ondanks die ziekte heb ik het wel goed voor elkaar. Ik heb lieve ouders en een zus die om me geven, vrienden die om me geven en me steunen door dik en dun, een leuke baan als laborante in een bedrijf wat alles maakt wat in beton gaat, dus de hulpstoffen enz enz(ook al kan ik af en toe mijn collega's wat aan doen) en mijn eigen huisje.

Ik heb sinds 7 mei 2005 twee hele lieve russsische dwerghamstertjes, 2 heren, Spike & Angel.
ik ben dol op lezen, schrijven, chatten, films kijken (in de bioscoop of thuis), winkelen (maar ja daar houdt bijna iedere vrouw van en uitgaan, en dankzij me vriend ga ik ook graag naar een leuk concert toe. ik hou voornamelijk van rockmuziek, maar ook van top 40 muziek.
Epica is me lievelingsband, maar bands zoals Xystus, Nightwish, Evanescence en After Forever vind ik ook heel erg goed.

Kus Tammy
26 aug 2006 - bewerkt op 26 aug 2006 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Acrazylady
Acrazylady, vrouw, 44 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende