life sucks

Lieve Phoebe,

het leven kan niet altijd leuk zijn. ik heb pas de verkering uit omdat ik niks meer voor hem voelde en wilde hem niet langer aan het lijntje houden. vind het wel erg dat ik hem heb gekwetst maar wist als ik hem nog langer zou voor liegen ik er zelf aan onderdoor zou gaan en dat redde ik niet, kon niet langer meer het masker voorhouden. hoop wel dat me ex en ik vrienden kunnen blijven, want voor mijn gevoel was onze relatie al zo.
en mijn vriendin en een kameraad zijn na 2 1/2 jaar uit elkaar. iets wat volgens mij en anderen al veel eerder had moeten gebeuren, het ging al een hele tijd niet echt goed meer tussen hun 2en. ze hadden bijna elk weekend wel ruzie. nu heeft zij weer wat met haar ex. ik ken die jongen / man niet zo goed dus kan er niet echt over oordelen, maar weet wel dat hij haar heel erg heeft gekwetst en ben bang dat hij haar wil zal kwetsen. ze hebben elkaar nu 2 keer gezien dus weet dat het niet een eenmalig iets is maar ben bang dat hij op den duur een ander ontmoet en haar weer laat vallen. ze heeft al zoveel dingen achter de rug dat ze dit niet erbij kan hebben. dus ik houd me hart vast dat diut goed gaat en dat ze niet op meer gaat hopen dan hem.

ik zelf ben nog niet toe aan een andere relatie, vooral omdat het morgen pas 2 weken geleden is dat ik het heb uitgemaakt. maar ook omdat ik zelf niet lekker in me vel zit. het is misschien een cliche maar hoe kun je van een ander houden als je niet eens van jezelf houdt en daar wil ik eerst aan gaan werken. voor mij geen avondjes uit en op mannenjacht. nee ik wil eerst gaan uitzoeken wie ik ben en waarom ik zo een angst heb voor intieme dingen. me ex en ik hadden ook al in acht maanden geen sex gehad en de keer daarvoor was ook al maanden terug. alsof ik me schaam voor me lichaam. ok deels doe ik dat ook. als ik mezelf in de spiegel zie zie ik alleen maar vetkwabbels en pukkels en andere negatieve dingen. en dat terwijl ik 63 kilo weeg en 169 lang ben en dus echt niet veel te dik. maar ja dat zit nu eenmaal tussen de oren. als mensen zeggen dat ik knap ben en een goed figuur heb is me eerste gedachte: " wat wil je van me hebben?" denk dat mensen allleen een complumentje maken als ze wat van me willen. er zijn maar een paar vrienden waarvan ik een complumentje wel accepteer. zelfs als me ouders een complumentje maken geloof ik ze niet.

ja het leven is geen pretje. het leven is zoals een kameraad zegt hard, maar dat maakt het weer zo apart. nou mijn leven is zeer apart en hard maar zou wel fijn zijn als het een keer meezat en als ik eindelijk mezelf kan en wil accepteren, en als iemand adviezen heeft om je zelfvertrouwen op te krikken zou ik dat graag willen horen.

kus Tammy liefdesverdriet
27 aug 2006 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Acrazylady
Acrazylady, vrouw, 44 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende