lol..

Aaaaaaaaaah.. ik word rijkelijk beloond met maar liefst 2 lachbuien deze week.. prachtig prachtig!! dat had ik echt nodig.. de eerste was donderdag middag, der zit zo een ontzettend droge gast in onze groep, die zelf niet eens weet dattie zo droog is. Faaaaaantastisch ik heb me krom gelachen!! daaaat voelde heeeeerlijk de welbekende schaterbui was nog steeds mogelijk!! ow ow wat fijn nahnah

en dan vanmiddag in de trein.. dat was helemaal hilarisch.. komen de moeder en haar zoon neem ik aan links van het gangpad zitten. Ik zat er al, tegen over me zat een jonge man en een jonge vrouw.
Die jongen die links van het pad zat: beetje slome uitstraling, 16-17 jaar, zwarte broek, zwart t-shirt, en een grote hanekam, die moeder zag er netjes uit. Dus ze hadden niet de zelfde kledingstijl. Anyways.. ineens ruik ik iets branden, iets wat in de fik sta, ik kijk om me heen en zie die jongen draadjes met z'n aansteker wegbranden. Hij had een lapje met "korn" op z'n broek zitten. Maar het was een beetje rafelig dus hij beweerde dat hij dat weg moest branden die moeder keek zeer argwanend maar liet het toe. En dan zegt de jonge dame voor me, "kun je daarmee stoppen, want het begint een beetje te stinken, misschien kan je het buiten verder afmaken?" hehe, dus die jongen die kijkt een beetje wazig en die moeder kan eindelijk zeggen wat ze zeggen wil "stop die aansteker weg" dus die jongen maar.. dit en dat... hij was er iig mee opgehouden.

Ik dacht dit was het.. nou begint die zelfde jongen met het lezen van de krant.. en ziet hij een plaatje. Dus ik kijk ff zijn richting.. zie ik hem in dat plaatje scheuren.. hij scheurt zo een mooi rond gat in dat plaatje, heel serieus, het scheen een hoofd te zijn van iemand, wie weet ik niet... ik dacht waaaaaaat doet hij nou.. Maar hij was zo dodelijk serieus dat ik er spontaan van moest lachen.. En toen zag ik mijn overburen ook kijken en die begonnen ook te lachen... en wanneer andere mensen beginnen te lachen.. lach ik mee. Daardoor lachte de overburen nog wat harder en ik hield het niiet meeer bwaahahahahah! en die jongen was nog steeds zo serieus bezig.. en op een geven moment zattie een krantje te lezen met een gat er in hahaha erg vrolijk nooou.. en zo ging het jah 10 minuten door ofzo.. telkens stopte we met lachen.. maar na elke kik van een van ons, moest ik weer lachen en begonnen zij ook weer och och nahnah en die jongen aan de overkant snapte er gelukkig niks van.. ;p beetje lomp da we gingen lachen.. maar potverdriedubbeltjes het zag er zo lachwekkend uit!
07 sep 2007 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Irfaan
Irfaan, man, 38 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende