Love hurts

Gisteravond heb ik gezellig bij een vriendin gegeten, en daarna zijn we nog whisky gaan drinken bij mijn homovriendje. We hadden alleen wel al 3 flessen wijn op en het was allemaal redelijk kansloos. we zaten een beetje plaatjes te draaien en slappe verhalen te vertellen.
En die Pieter had nog steeds niet gesmst! Ik ben zo verliefd, en hij maakt me echt gek maar dat weet ie waarschijnlijk wel.

toen ik thuis kwam, geen idee hoe ik uberhaubt thuis ben gekomen, heb ik pieter nog een smsje gestuurd. echt heel fout ik las het achteraf wat ik had geschreven: 'jij staat te kingen in de disco en ik lig in mijn bedje, wat klopt hier niet?' Klinkt wel een beetje desperate he?! Maar ja hij zal ook wel kunnen nagaan dat ik dronken was, want ik stuurde het om 5:00 uur.

Vanmorgen heb ik besloten dat ik niet meer ga drinken de komende 3 weken. En dan ook echt geen druppel. Een vriendin gaat met me meedoen en ik hoop dat we het volhouden. Ik drink namelijk altijd wijn bij het eten en door de week ga ik ongeveer 3 keer naar een kroeg. En met vrienden drink ik eigenlijk ook altijd redelijk veel. Ik kan er goed tegen maar het is natuurlijk gewoon erg ongezond!

Junia
14 sep 2003 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Junia
Junia, vrouw, 43 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende