Eerste bladzijde

Na een avond te zijn doorgezakt in het Belgisch biercafe met wat vrienden heb ik vandaag de hele dag helemaal NIKS gedaan. NIKSNIKSNIKS. Gewoon nagedacht, gecomputerd, muziek geluisterd.
Om een uur of 5 kwam Annette langs. Zij is een van de weinige vriendinnen die ik nog over heb van de middelbare school. De hele avond lekker met haar gekletst. We hadden vroeger een vriendinnenkliekje, maar nu is iedereen haar eigen weg in gegaan. Soms vind ik dat best jammer, hoe vriendschappen overgaan. Maar als ik denk aan gister in dat cafe prijs ik mezelf gelukkig met de vrienden die ik ervoor heb terug gekregen.
Annette en ik lieten natuurlijk niks en niemand onbesproken. Mijn huisgenoot Marcel kwam erbij zitten en ik geloof dat hij nogal verbaasd was over wat voor losbol ik vroeger was. Ik ben van school getrapt, was alleen aan het blowen, had een hoop vriendjes. Nu ben ik een braaf studentje. Alhoewel, braaf...... maar dat zul je nog wel zien.

Nog meer nieuws, ik heb een oogje op een jongen die ik al een tijdje ken. Pieter. Ik kom hem altijd op feestjes tegen. We hebben weleens wat aangerommeld samen maar het werkte niet zo. maar eigenlijk vind ik hem toch best leuk. Donderdag ga ik naar Delft, dan zie ik hem waarschijnlijk wel.... spannend!

In mijn studentenhuis hebben we een leuke grap uitgehaald. We hebben twee kamers omgewisseld. De bewoners zijn naar een ontgroening en als ze vannacht dronken thuis komen is het schrikken. Alle meubels van de een staan in de kamer van de ander en vice versa. Dus dat word nog lachen vannacht haha!

Wel ik ga maar iets doen met mijn leven. Er staat rose in de ijskast....

Junia
07 sep 2003 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Junia
Junia, vrouw, 43 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende