Naar college

Vandaag weer back 2 business. Na een weekend van veel drinken moet ik er weer aan geloven. Ik zat in de collegezaal met Jeroen. Hij is de ex van mijn homovriendje joost. Gister waren ze naar een concert geweest met de broer van joost. Jeroen had zoals altijd zijn digitale camera meegenomen. Ik wil echt ook zo'n ding! Zaterdag in de kroeg had hij ook zulke leuke foto's gemaakt. Jeroen liet zijn foto's zien en daarop stond ook de broer van joost. WAT EEN LEKKER DING! je hoort natuurlijk niet achter de broer van je beste vriend aan te gaan maar misschien dat ik dit gebruik maar eens moet doorbreken........

Verder heb ik een sms van pieter ontvangen, die jongen die ik ook leuk vind. Altijd meer hengels tegelijk uitgooien natuurlijk! Hij komt donderdag ook naar de disco waar wij heen gaan dus ik ben benieuwd!

Mijn huisgenoten waren erg geschrokken van hun omgewisselde kamers. Ik hoorde een kreet van ontzetting om een uur of 5 's morgens toen ik al in mijn bed lag. We hadden ook de sloten omgewisseld dus het duurde even voor die dronken lui door hadden wat er gaande was. haha wat hebben we gelachen!
08 sep 2003 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Junia
Junia, vrouw, 43 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende