Maagedelijkheid verkopen

Een vriendin van mij wil haar maagdelijkheid verkopen. Ik ga met wat oudere kinderen om en zij is nu veertien ('En een half!!' roept ze er altijd achteraan) Ze is een van mijn beste vriendinnen, en ik weet niet wat ik moet. Ik heb al geprobeerd haar over te praten maar het lukt echt niet.
Haar ouders hebben een flinke schulden en zij heeft er ook veel last van. Ze kan nooit op vakantie en ze mag bijna nooit naar de stad van haar ouders, omdat ze niets mag kopen.
Ze woont in een kleine flat samen met vier andere mensen (Vader, moeder en een tweeling)
Ze wil zo veel mogelijk weg zijn van huis. Altijd staat ze voor andere klaar. Momenteel denkt ze alleen maar aan haarzelf. Ze praat alleen maar over dat ze niets mag, omdat haar ouders schulden hebben.
Ze doet er heel open over, maar ik weet dat het van binnen veel dieper zit.
Gisteren kwam ze er opeens mee aanzetten. Ze nam me in de pauze mee naar de wc's waar nooit iemand is.
'Kan ik even met je praten?' Vroeg ze.
'Tuurlijk.' Ik wist niet wat ik ervan moest verwachten. Mijn vriendin is altijd een beetje onvoorspelbaar.
Soms is ze heel lief, maar andere keren doet ze alles om bij onze vriendengroep te horen. Dan gaat ze echt ver, geloof me.
'Ik wil mijn maagdelijkheid verkopen. Ik kan er echt niet meer tegen dat we arm zijn en leven in een grote schuld.'
Het sloeg in als een bom. Ik probeerde haar om te praten dat dat echt niet de oplossing was.
'Ik heb het al op internet gezet. De hoogste bieder wint, en mag me ontmaagden.' Het kwam zo koeltjes uit haar mond. Ik wist niet meer wat ik moest zeggen.
'De hoogste bieder is nu al 10.000 euro! Het staat pas anderhalve week op internet!' Anderhalve week. Het draait de hele tijd al door mijn hoofd. Zij gaat haar maagdelijkheid echt verkopen, aan een vreemde!
Ze is pas veertien jaar. En ik weet, ik kan haar echt niet overpraten. Mijn vriendin is echt niet om te praten. Ze staat altijd achter haar keus en niemand kan zeggen wat ze moet doen.
Ze heeft al vaak verkering gehad en ik zag dat het soms echt vrijpartijen waren. Stiekem dacht ik al dat ze niet meer maagd was. Ik vind het zo moeilijk voor haar.
Ze is zo onzeker, dat weet ik zeker. Ze vind het moeilijk om te praten met anderen. Zelfs met mij.
Ik kan nu nergens meer aan denken. Ik denk de hele tijd, hoe zal het voelen? krijgt ze daarna echt wel haar geld? Heeft ze niet te vroeg een beslissing genomen?
Vannacht heb ik er over gedroomd. Maar ik was het zelf. Ik was het zelf die ontmaagd werd door een vreemde, vieze man. Mijn vriendin stond naast het bed en lachte alleen maar en zei: 'Dat geld is van mij! haha!' Het was vreselijk!!
Wat moet ik doen? Help?

xxx
06 apr 2013 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van BlackBirdi
BlackBirdi, vrouw, 24 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende