Vervolg; maagedelijkheid verkopen

Hallo,

Het is alweer langer dan een week geleden toen ik het nieuws van mijn vriendin hoorde. Ze wilde haar maagdelijkheid wilde verkopen.
Eerst wilde ze niets met me te maken hebben. Later draaide ze gelukkig nog een beetje bij. Ik heb met haar afgesproken en ik liet haar deze site zien. Eerst was ze heel boos dat ik haar verhaal openbaar zette, maar ze had toch jullie reacties gelezen. Ze was heel erg geschrokken en moest huilen.
Ze vertelde dat ze het heel moeilijk thuis had. Ze was het zo zat allemaal.
'Ik ben zo onzeker! Ik weet niet wat ik moet!' Zei ze. Ik had al zo een vermoeden. Alleen mijn vriendin had het nog nooit zo letterlijk tegen mij gezegd. Ze zei ook dat ze het niet echt heel serieus van plan was, in het begin wel maar later wilde ze het niet meer. Ze wilde nu nog helemaal geen seks met mannen die ze niet kent. Eigenlijk ook niet met jongens die ze wel kent. Dit was de enige oplossing die ze zag. In eerste instantie dacht ze wel dat ze het nu al zou kunnen. Ze had al zoveel gezoend met jongens.
Ze keek al een beetje porno, zei ze. 'Ik wilde weten hoe het allemaal ging en hoe het moest..Maar ik kon er geen vijf minuten naar kijken!' Riep ze uit.

We kunnen de advertentie niet meer van internet halen. We reageren niet meer op de geboden bedragen. Ik hou het heel erg in de gaten en mijn vriendin ook. Ik voel me een stuk opgeluchter. En ik kan tenminste weer een beetje normaal slapen. vrolijk
Alleen ik vind het wel een beetje raar dat opeens alle problemen in iets meer in een week zijn opgelost. Ik denk dat mijn vriendin nog met andere dingen zit maar ze wil het misschien niet aan me vertellen. Wat moet ik doen?
Wat moet ik doen met de advertentie? En wat moet ik doen met mijn vriendin? verward

Nog ontzettend bedankt voor jullie reacties! Door jullie heb ik de knop toch nog wel een beetje omgezet kunnen krijgen. Maar of dat hele idee volledig uit haar hoofd is, daar ben ik nog niet zo zeker van..

xoxox BlackBirdi
11 apr 2013 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van BlackBirdi
BlackBirdi, vrouw, 24 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende