Masturbatie.

18+ verhaal


Ik ben de laatste tijd erg bezig met mijn seksualiteit en denk dan ook na over de verschillende aspecten hiervan. Gisteren dacht ik ineens aan masturbatie! Ik weet nog heel goed dat mijn vriendinnen het hier vroeger wel vaker over hadden, maar ik maakte dan altijd zo snel mogelijk dat ik weg was. Als ze naar mijn ervaring hiermee vroegen zei ik altijd dat ik deze niet had en er ook totaal niet nieuwsgierig naar was. Ik ben altijd al een slechte leugenaar geweest.

De eerste keer dat ik masturbeerde was totaal niet gepland. Dat ik er een orgasme van kreeg verbaasde mij des te meer. Hoe doe je zoiets? Ik was denk ik een jaar of 11/12 en keek naar een programma over van die wilde vakantiegangers die met iedereen in bed belanden. Ik had jeuk down under (serieus) en begon een beetje te kriebelen en friemelen. Ik denk dat door de combinatie van wat van mijn ogen zagen, oren hoorden en vingers aanraakten ik het toch wel een erg fijn gevoel vond.

Mijn eerste orgasme was dus totaal onverwachts. Ik heb natuurlijk nooit geweten hoe het voelde, maar ik wist meteen was er was gebeurd. Fireworks! Ik dook helemaal ineen en mijn hele lichaam was aan het trillen. Het was lekker en ik wilde meer! Die nacht heb ik nog een aantal keer geprobeerd een orgasme te krijgen. Het lukte keer op keer, maar duurde ontzettend lang. Soms wel anderhalf uur. Nu, achteraf gezien, weet ik dat het komt omdat ik toen nog helemaal geen fantasie gebruikte. Ik bewoog mijn vingers gewoon zonder erbij na te denken, telkens op dezelfde plek en waarschijnlijk duurde het daarom zo lang. De variatie en fantasie kwam pas later.

Nu, twaalf jaar later is er natuurlijk heel veel veranderd. Ik weet nu precies wat ik fijn vind. Dat de douchekop nog steeds een van mijn favorieten is en ik vind het nu zelfs fijn om 'Mijn intieme moment' met mijn vriend te delen.

Toch wel grappig om te zien dat iets waar ik vroeger zo'n heisa om maakte, nu 'normaal' en bespreekbaar is geworden. Maar bovenal ontzettend fijn (zelfs in een relatie, misschien dan nog wel meer) en als je het samen doet freaking hot.

Liefs,
Jewels
25 jan 2012 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Jewels
Jewels, vrouw, 36 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende