Pijpen: Hot or not?

18+ verhaal

Okay, even een hele serieuze vraag hoor: Vind jij het als vrouw zijnde fijn om een man te pijpen? Ik heb het hier al zo ontzettend vaak over gehad met vriendinnen, maar ze kijken mij allemaal een beetje vreemd aan als ik zeg dat ik er serieus van kan genieten om een man (natuurlijk niet zomaar een willekeurige vent) te pijpen.

Ik moet zeggen dat ik het de eerste keer wel een beetje ongemakkelijk vond. ''Ik heb liever een stuk worst tussen mijn brood of naast mijn stamppot boerenkool'', zei ik dan ook altijd, maar toen ik eenmaal ervaren had hoe het is om te doen had ik er totaal geen moeite meer mee. Nu moet ik wel zeggen dat het heel erg ligt aan bij wie je het doet. Ik heb het één keer bij een zogenaamde 'Boytoy' gedaan en ik vond het smerig! Ik denk dat het voor mij dus vooral erg belangrijk is dat ik gevoelens heb voor de man waar ik het bij doe: anders ga ik gigantisch over mijn nek.

Natuurlijk is het ook erg belangrijk dat de man in kwestie goed voor zichzelf zorgt. Ik zit niet zo te wachten op nare luchtjes en mijn tanden hoeven ook echt niet nog een extra flos-beurt te krijgen. Zolang dat allemaal in orde is ga ik mijn gang wel hoor.

Met mijn zus kan ik heel lang praten over dit onderwerp. Zij vindt het ronduit smerig en is al bijna 12 jaar samen met haar man. Hij klaagt er (natuurlijk) af en toe over. ''Die kaken van jou blijven ook maar op elkaar staan he'''. Ik moet er altijd heel erg om lachen, maar ergens is het natuurlijk best wel sneu. Zowel voor hem als haar. Want samen genieten is toch het fijnste wat er is?

Ik weet nog goed toen ik mijn huidige vriend voor het eerst ging pijpen hij helemaal in shock was. Hij zei na afloop 'Jij vindt het volgens mij echt niet erg om te doen he''? Waarop ik antwoordde: ''Klaar voor nog een ronde?''. Ik kan niet zeggen dat het mijn grootste hobby is maar er problemen mee hebben? Totaal niet! Ik geniet als mijn lief dat ook doet en dat vind ik het voornaamste. Ik vond het ook wel grappig dat hij tegen mij zei dat hij het wel even aan zou geven als 'het bijna zo ver was' (hoe onromantisch) want dan kon ik mijn hoofd weghalen. No-go! Als ik het doe, doe ik het ook goed! vrolijk

Hoe zit het bij jullie? Of vraag ik nu te veel? Ik ben er serieus benieuwd naar!
21 jan 2012 - bewerkt op 25 jan 2012 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Jewels
Jewels, vrouw, 36 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende