Mijn dag

Vandaag heb ik een lange dag gehad... Had gisteravond zeg maar te lang met mijn ex gepraat op iMessage ;p. Ik was dus nogal dood vandaag. Maar gelukkig hadden we mijn 1e lesuur ((het 2e uur)) PW WISKUNDE!! NOT -,-. Ik ben echt fkng slecht met wiskunde en ik haal daar dus regelmatig lekker onvoldoendes voor ;p.
In de 2e pauze stond de TomTom IJs op het schoolplein. Ik heb een trauma gekregen van dat busje: Eergisteren gingen ik en mijn friends een ijsje halen daar. Alleen was het fkng druk. Maar ik ging gewoon lekker in de rij staan met geld enzoo, no problem(Okay, eigenlijk alleen geld, maar goed xd).Ssta ik daar al lekker 15 min te duwen enzo, want het was gewoon 1 grote opeenhoping van mensjes die ijs MOESTEN EN ZOUDEN hebben, wordt je daar gwn aan de kant geduwd, flikker je bijna om en IK WERD FKNG DROOGGENEUKT DOOR JONGENS O,o. Mrjah, de bel was gegaan en de lessen begonnen weer, maar ik had gewoon nog geen fkng ijsje. Ik bleef net zolang staan totdat ik de ijsjes had hoor! Wel gelukt ;].
Maarrrr, in de 2e pauze stond hij er dus weer. Ik had toch meer dan 30,- mee ((Tjah, alleen ik neem 30,- mee naar school. GEEN IDEE WAAROM xd)), dus ik zei; Kommm, we gaan een ijsje halen ;D! Ik trakteer!! Dus we gingen daar weer heen. WONDER BOVEN WONDER was het niet fkng druk en stond iedereen ((bijna)) netjes in een rij!! ;D. Ik helemaal happy daarzo xd.
Na de 2e pauze hadden we SO AK waar ik SWSO al lekkaahh een voldoende voor heb ;D. ((Ehh, jaah... Ik ben nogal slecht in AK en WI, dus ik was echt happy)) Ik had 29 punten en met 25 punten had je een voldoende ofzo. Najah, whatever; cijfer staat nog niet op magister...
Na AK hadden we blokuur W&T en gingen we aan de slag met Lego. Jaah, ik hoor jullie al wtf? denken ;p. We hebben volgende week zo'n legotoets ofzo. Dan moet je van die machines gaan bouwen van lego, met tandwielen die werken ((draaien enzoo xd)). Maarrrr, voordat we aan de slag gingen met lego, werd 3/4 van de klas naar buiten gestuurd ((Ik ook hoor xd)). We mochten gwn naar buiten xd. ((Het lokaal van W&T is op begane grond naast een grasveldje en een overdekt terrasje)) En later mochten we er niet meer in dus moesten we omlopen bij de hoofdingang xd. Iedereen rennen, IK WAS LEKKER EERDER: MWHUAHUAHUAHUA ((xKWAADAARDIGELACHx >;])).
Na school gingen we nog effah op het grasveldje bij onze fietsen kletsen enzoo. Verder heb ik daar nog geknuffeld met Rick (bf), tilde hij mij op xd, nog met Rick gezoend, Mensjes geknuffeld... Omg, 1x die groepshugg daar; ik viel bijna om met alle jongens die nog bleven staan in de groepshugg. Was nogal FAWL xd.

Mrjah, dit is mijn leven ;]

x
07 mrt 2013 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van xTimeLess
xTimeLess, vrouw, 24 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende