Mijn verdriet

Het lijkt wel of de dagen steeds moeilijker en verwarder worden, ik heb mezelf niet meer in de hand. Heb continu een onbestemd gevoel en weet niet wat ik er mee aan moet. Zie het allemaal niet meer zo zitten !!!
Mijn relatie gaat ook maar kut, en het is niet dat ik niet wil maar op dit moment kan ik gewoon niets meer hebben. Weet ook wel dat het niet goed is dat ik steeds mijn vriend loop aftesnauwen als hij weer eens wat fout doet. Maar kan er niet meer tegen dat alles steeds maar fout gaat, en dat hij zich niet aan zijn afspraken houd. Want altijd was hij de gene die mij op m'n fouten wees en vertelde dat ik het beter kon doen dan ik deed. Maar nu hij in mijn situatie van toen staat lijkt het wel of het hem allemaal niets meer interesseerd. En als ik hem daar dan op wijs wordt hij boos of hij geeft het toe. En zegt dat hij het allemaal niet meer zo goed weet omdat alles maar steeds zo kut gaat. En dat hij beter z'n best zal doen, maar de dag later begint het weer van voorafaan. En ik hou en met heel mijn hart van hem maar wil ook niet zo voor altijd door leven. En het doet me pijn om te zeggen maar heb op dit moment echt zo iets van als het voor altijd zo door zal moeten gaan, ga ik liever alleen verder. En er gaat nu ook gelijk door mijn hoofd heen maar dat wil helemaal niet. Maar ik moet de juiste keuze's maken voor ons kleintje. En merk ook aan haar dat deze situatie niet goed voor haar is, ze is onhandelbaar en luisterd totaal niet naar ons. Ze slaat continu haar zelf en loopt te scheeuwen. En ben bang dat dat onze schuld is, het doet me ook echt pijn om te zien hoe ons kleintje zich gedraagt als ze bij ons is. Want als ze bij haar opa en oma is dan is ze wel heel rustig en luisterd ze wel. Ook niet altijd natuurlijk maar wel veel beter als bij ons. Mijn schoonvader zegt wel eens tegen me dat we er op moeten letten hoe wij ons gedragen in haar bij zijn omdat zij dat over neemt. En hoe erg ik het ook vind om toe te geven hij heeft wel gelijk. Want op dit moment begint ze een klein verwend meisje te worden die als ze haar zin niet krijgt heel driftig gaat doen.
Op dit moment is mijn vriend even de deur uit en ben ik alleen met die kleine en dan is ze al een stuk rustiger als dat we beide aanwezig zijn. Maar omdat we nog boven bezig zijn met schilderen enzo slaapt ze nu even beneden in de huiskamer samen met ons. Het inmiddels al weer 21.15 uur en de kleine meid slaapt eindelijk. Mijn vriend is met zijn vader naar het oude adres van ons toe om daar nog het een en ander op te halen. Dus heb nu ff tijd voor mezelf alleen, en geloof me dat heb ik op dit moment ook echt ff nodig. Dat klinkt misschien heel raar maar ik heb het soms echt ff nodig om in m'n eentje ff lekker uit te janken over alles wat er mis gaat in ons leven. En dat gaat dan ook vrij snel want ze waren de deur nog niet uit of de tranen bungelde al over mijn wangen heen.
En als je me nou echt de reden vraagt van waarom voel je je zo ongelukkig ?? Moet ik je eerlijk zeggen dat ik het zelf allemaal niet meer weet, voor het eerst in mijn leven heb ik echt het gevoel dat het echt niet goed gaat met me. Weet ook zeker als ik die kleine niet gehad zal hebben dat ik misschien wel rare dingen had kan gaan doen. En moet ook eerlijk zeggen dat het wel eerder door mijn hoofd is gegaan. Maar dan hield zij me altijd weer op het goed pad. En daar ben ik ook erg dankbaar om want ik weet echt wel dat het leven ook mooie dingen heeft die veel meer opwegen tegen alle slechte dingen. Maar soms is dat gewoon heel moeilijk om mee omtegaan. Ben daarom ook erg blij dat ik nu kan praten bij parnassia want die mensen zijn geleerd daarvoor. En kunnen er misschien weer voor zorgen dat ik weer helder kan gaan denken over het leven. Ik wil echt zo graag vooruit in mijn leven maar lijkt soms net of ik steeds gedwarsboom wordt. Weet niet meer zo goed wat ik nou moet met mezelf en mijn omgeving om me heen...

MISSY
13 nov 2003 - bewerkt op 13 nov 2003 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van miss_hope
miss_hope, vrouw, 44 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende