Mindhunters

Ik heb dus een aantal vragen.
1. Waarom gaat iedereen vanaf het begin er al van uit dat iemand uit de groep het heeft gedaan? Ik dacht dat er iemand toezicht hield op het eiland.
2. How the hell heeft de dader het zo snel gedaan? Ja ok, hij had van die knopjes bij zich. Maar hallo, het leger zit de rest van het jaar daar dus hij moest het wel ter plekke moeten hebben gedaan. Maar dan nog? Waar haalde hij de tijd vandaan? Of hij slaapt nooit.
3. Waarom is iedereen zo zeker dat die vingernagel van de dader is?
4. How the fuck hebben ze gevochten als er überhaupt een gevecht was. Nagel tegen nagel?
5. Iedereen was toch zo slim? Waarom hadden ze de dominostenen niet gevolgd voordat het voor het eindpunt aan kwam? Jeetje als ik daar in die winkel stond was ik echt snel weggerend als er iets ging bewegen.
6. Die rooverslaafde was toch zo slim? Zij kon een dna-profiel binnen 1 uur tevoorschijn toveren met de pc. En ze pakt zomaar een pakje sigaretten uit een nepautomaat die het voorheen niet deed. Ze had in het begin zelfs geprobeed te kijken of er wat in zat. Wat dus niet zo was.
7. Waarom vechtte L.L. Cool J. met die vrouw aan het einde alsof hij de dader was. Waarom praatte hij zo geheimzinnig?
Ik vind het over het algemeen wel een geinige film. Het was wel goor met de vloeibare stikstoffles verkleed als heliumfles en die ene die leeggetapt was. Vooral bij dat laatste moet je heel ziek zijn om dan het bloed te gebruiken om iets duidelijk te maken.
Ik vond het eerlijk gezegd een beetje op Final destination lijken. Elk moment kon er iemand dood gaan. De dood werd vervangen door een psychopaat.
19 mrt 2005 - bewerkt op 22 mrt 2005 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van daydream79
daydream79, vrouw, 44 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende