Nederlandse Spelling

Deze week tentamen van spelling. Ik moet 80 % halen van de toets!! Dus een 8, duhnahnah.
Verschrikkelijk al die regeltjes van 't kofschip, d en t's, verkleinwoorden aarrgghhhboos
Hoop dat het leren de moeite waard isvrolijk!! Vorige week heb ik een tentamen niet gehaald, ik zat er 5 % onder (1/2 vragen fout)!! Maar maar misschien werd de norm verlaagt, omdat er van de 80 er maar 6 het tentamen gehaald haddenverward.

Gisteren heb ik een mooie winterjas gekocht! Zij is gewoon geweldig, ik heb er nog een liefde bij. Ze koste eerst 160 euries maar nu kon ik hem krijgen voor 50 euries bij piet zomers ik dacht van oleeerg vrolijk Toen nog ff het bos ingeweest, om te.... wandelenknipoog met ons hondjevrolijk. Haha die boef die word helemaal gek als we een heel eind gaan lopen, vindt ze helemaal geweldig! tong uit de bek en hijgen als een gek oewh ze is zo liefknipoog. Toen hebben we lekker gebankhangtverliefd lekker tegen me lieve vriendje aankruipenvrolijk.

En nu dus weer aan het leren voor het tentamen dikke naad.. Vandaag is trouwens mijn schoonvader jarig, ik heb voor hem 't geurtje prada gehaald. Die is zoo ontzettend goddelijk, ik dacht die moet ie hebbencool!. Niet dat ie stinkt hoorengel

Heb trouwens geen zin in de verjaardag, blegh heel familiegebeuren. Niets voor mij..
Familie wat je bijna nooit ziet, komt opdagen en dan doen alsof je het erg leuk vind dat ze er zijn dat ze weer wat van zich laten horen oeeeh heerlijk hoor, gezelligbah!.
Ik haat dat nepgedoe!! Mijn verjaardag word ook zeker niet zo gevierd, wie ik niet mag komt niet, ga niet de schijn ophoudenverward. Te nep gewoon, doe mij maar een lekker intiem feestje met alle lieve mensen die ECHT lief zijnvrolijk.

Amenengelverliefd
06 nov 2006 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Real*to*me
Real*to*me, vrouw, 36 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende