Nieuwe start..*

Al een tijd niet geschreven hier, wel alles gevolgtknipoog Haha.. geweldige stukjes staan erbij!! Heb me vorige verhalen verwijderd, weg ermee!! Begin weer lekker vrolijk opnieuw, met alles.

Ben een maandje geleden bij de huisarts geweest en ben begonnen met antidepressivia en gesprekken met de psychiater, en verdomme ik vermeen nu al de werking van antidepressivia. Whow.. ik was ECHT vergeten, hoe grappig en leuk alles wasknipoog. Soms heb ik echt dagen dat ik zo vrolijk ben, dat ik niet eens meer weet hoe depressief ik me soms heb gevoelt, dat ik me er geen voorstelling van kan maken. Hehe..erg vrolijk

Heb wel last van bijwerkingen, veel gehallicuneerd, zie je opeens witte gewaden door je kamer zweven en de deur open en dichtgaan terwijl die gewoon potdicht zitboos erg leuk.. uhum.. maar ben vooral erg duf en slaperig!! Vandaag heb ik ook weinig gedaan, wat geleert maar toen ik opstond was ik al kapot. Getverrederie.. en mijn eetlust is nog steeds naar de kloot ben alweer wat afgevallen. denk in totaal nu wel 15 kilo.. but i like itcool! Hoef niet meer te letten op me vetjes want die heb ik niet meer, en WHOW wat voelt dat een stuk zelfverzekerder!!
Maja alle grappen bij elkaar ik heb vanmorgen mijn poep op de bus gedaanerg vrolijk Serieus!!! Hehe.. ik zie jullie al kijken.. eeullggh?!.. yeah i know. Verfrissend is het niet, maar wel onwijs grappig. Dus hou nu voor altijd in je achterhoofd, als je (ouderwets) een brief op de post doet, dat er ook wat poep in kan zittennahnah van andere mensen. Het moest naar het laberatorium heen.. via de post dus,, Hmm ik denk dat ik dit verhaal binnekort ook ma weer ga verwijderen met dit poeppost-verhaal.

Binnenkort ga ik met mijn lieve vriendin naar antwerpen, de MODESTADblozen. Lekker een weekend shoppen uitgaan en vanallesnogwat doen!! Zo'n zin in.. iemand suggesties wat je ECHT MOET zien in Antwerpen?! en over een maandje zit ik in het vliegtuig naar EGYPTE potverdorie!! Met mijn lieverd, ooh onwijs ik echt weg!! ben er aan toe, heb deze week tentamens en heb bijna alle lessen gemist dus het stress-gehalte is very high!!! Mja ik stop.. nog ff wat leren en dan goed slapen.. Ben kapot!

Veel liefsverliefd
19 jun 2006 - bewerkt op 19 jun 2006 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Real*to*me
Real*to*me, vrouw, 36 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende