nog een paar uurtjes

gerard slaapt in de caravan dit keer. ik zit aan de wijn en peuk en vernieuw en surf op deze mini pc. (probeer daar geen kazaa op te zetten....mobje sputterde hevig tegen. ) dus maar een ceedeeeetje opgezet. vond net een site met mopjes...........sorry ik kan ze niet onthouden.
vorige week liep ik in medemblik en vroeg een man of ik zijn booT had gezien...??????
nee. wat voor boot is het dan? een onderzeeboot
hmm.
sjongejonge zeg. dacht ik vandaag vaak. die warmte is nu wel weer leuk geweest. alleen rein had er geen last van. wij dan weer wel van hem...gheghe.
vanaaf dus alleen slapen..das mooi. kan ik lekker overdwars liggen. negenuur moet ik er zijn...wat ga je zeggen vroeg gerard..dat ik doodsbang ben dacht ik. je kan nog beter in de koepel zitten als dat je euh gek ben. gelukkig zei ingrid dat je ook dagopname had...dat wil ik eigenlijk. me zus had gelijk.....ben net als oma.
kan ook een zomertoer kopen...affijn nu maar effe zaufen en rauchen..

whahaha.. heerlijk land van mijn dromen...droomland..
bedenk me een geval met me moeder. twee verstandskiezen zouden worden getrokken. mam zou me handje vast houden nou.......kom je met een dikke hangwang...kon niet eens praten...ja lekker rustig ja. zegt ze; wil je een koffiekoek. Hallow. nee was geen grap.
och ook nog..onze afdelingshoofd...of we op der bbq kwamen... als we jou mogen grillen dacht ik. ze stikt maar in der sate. gaffer zij is een van die weinige mensen die niet veel hoeft te doen om me te laten koken.
zeker met dit weer.
ik hoop dat ze bij de gvdgz hihi...airco hebben.

welja....smokkel gewoon me mobje mee hoor whawha.

27 jul 2006 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van bix
bix, vrouw, 53 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende