Nothing,but also everything

Mn hoofd is te vol en er kan niks uit.. er is te veel, en ik weet niet eens wat.. er is die leegte binnenin, en ik kan er niks aan doen om dat te vullen.

Een normaal gesprek met mn vriendje krijg ik gvd niet voor elkaar.. Hij wil het gewoon niet horen, dus zeg ik helemaal niks meer tegen hem. Ik heb het nare gevoel dat het zo kapot gaat tussen ons... want hij staat er gewoon niet voor open, hij wil gewoon niks horen.. als ik ergens over begin dat iets dieper gaat dan dat hij gewend is.. dan haakt ie af. dan vertel ik wat en krijg ik als antwoord : 'Owjah'

Er komt een moment dat ik alles eruit gooi, want ik begin er onderhand schoon genoeg van te krijgen..

Dan nog iets: Mn 'schoonmoeder' vind mij niet zo fantastisch geloof ik, ik krijg het idee dat zij denkt dat ik haar zoon afpak.. Er is altijd wel iets dat ik niet goed doe.. en dan lost zij dat maar op.. Waarom? Laatst ook: Er was geen eten meer ( I don't mind ) maar mn vriendje had dus ook niks te eten.. Dus zei zn moeder dat híj bij hun ging eten voortaan.. Hij.. En ik dan? Het is niet zo dat ik graag wil eten, maar gewoon om het feit dat ook IK nu bij hem hoor, en bij hem inwoon,, dan vind ik het niet meer dan normaal dat ook ik uitgenodigd word.. kan aan mij liggen, maar voel me er toch niet goed bij, k voel me niet gewenst bij haar.. Dus vraag ik me af : ' Wat heb ik verkeerd gedaan/gezegt' Volgens mn vriendje heb ik het helemaal verkeerd en vind zn moa het hartstikke leuk dat het zo goed gaat tussen ons.. Maar k geloof er niks van,niet dat ik haar niet mag,maar gewoon dat ik het idee krijg dat ze mij niet aardig vind..

Ik was vandaag ook voor het eerst bij de fysio.moest ik in mn ondergoed,heb gelijk een lekkere eerste indruk gemaakt met mn armen..Damn.
24 okt 2005 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van miss_metal
miss_metal, vrouw, 34 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende