Oprah aflevering & co.

Hele herkenbare aflevering, dat verhaal van dat meisje die zichzelf sneed..jezus..alsof ik mezelf zag liggen op dat bed.. k voel me nu waardeloos en heb zin om weer te gaan snijden..( wat ik al 5 maanden niet gedaan heb ).. ik voel weer die hulpeloosheid.ik weet niet wat ik moet doen.. heb zin om te huilen en pijn te voelen.. k heb een enorme behoefte aan drank en wiet..maar er is geen drank en ik heb geen vloei en shag om een joint mee te draaien.. maar ik heb t NU nodig!!

Ik ben psycho, ik weet t.. het is zo moeilijk onder woorden te brengen wat ik nu voel.. de leegte, de eenzaamheid, de onbegrijpelijkheid van mensen om me heen, ik voel mn verleden keer op keer herhalen.. ik wil dood,serieus.., ik zie echt geen toekomst voor mij op deze manier.., want dit is geen leven..

de positieve dingen kan ik niet uit de dag halen,want die zijn er simpelweg niet... Mijn leven is een grote negatieve brok met verdriet,pijn, en hulpeloosheid.. weet echt niet wat ik moet doen.. weet niet wat ik moet zeggen als mn vriend zo thuis komt en vraagt wat er is...ik weet helemaal niks meer.. ik ga zo eerst mn eten eruit kotsen dat moet opluchten..hoop ik.. zo niet.. Back to hell again.
11 okt 2005 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van miss_metal
miss_metal, vrouw, 34 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende