dokter geweest...

K ben net naar de dokter geweest. I.v.m veel hoofdpijn en darmklachten, nu heeft hij me doorverwezen naar een therapeut die me daar mee gaat helpen ( hoop ik ). En hij vroeg hoe het in mn hoofd met me ging, want mn ma heeft hem verteld dat ik mezelf sneed enzo,e n dat ik een grote kans op borderline heb.. dus hij wou het daar nog een andere keer over hebben, maar daar heb ik echt geen zin in eigenlijk,al die bemoeienissen van iedereen..jezus, laat me eens met rust man!

Maar iig ik moet dat mens dus bellen en een afspraak maken,fantastisch..k hoop dat het helpt want ik word er ondertussen schijtziek van eigenlijk.

K heb vandaag toets Frans.. wauw, kk moet 2 FRANSE brieven schrijven.. ik ga het zo verpesten, maar je mag gelukkig wel een woordenboek gebruiken..maarja daar staat natuurlijk niet in hoe je goeie normale franse zinnen maakt.helaas.

Maarja.. k zie wel wat er van komt.. ik hoop dat het een beetje goed gaat. En dan ben ik om 12 uur al weer thuis en kanik weer 5 uur lang niks gaan doen en me vervelen.. ik HAAT dat..morgen ben ik vrij,dus ook de hele dag alleen niks doen..helemaal alleen.. want iedereen moet naar school of moet werken..behalve ik.

Ik wil mn geld hebben man. ik moet shag halen en ik moet boodschappen doen..kutzooi.. ik hoop dat het er vanmiddag opstaat en anders uiterlijk morgen want ik ga dood op deze manier..

Maja..ga nu stoppen want moet nog meer dingen doen..

Mazzel
12 okt 2005 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van miss_metal
miss_metal, vrouw, 34 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende