I can't help myself

Het gaat elke dag een beetje slechter.. loop met mn hoofd overal tegen aan.. ik zeg dingen die ik niet meen. Het boeit me geen fuck of ik nou wel of niet eet.. dood ga ik toch een keer.. waar the fuck ben ik voor aan het vechten?? voor mn toekomst..welke toekomst? Die met mn vriend? ja tuurlijk wil ik daar voor vechten.. maar wat voor toekomst zit er voor MIJ in.. voor mijzelf.
Hoe kan ik in godsnaam een toekomst opbouwen als ik me niet goed voel.. als ik depressief ben,, en als ik nergens zin in heb,, En mn vriend zegt wel dat we er samen uitkomen en dat het allemaal wel goed komt en dat ie me gaat helpen om het voor mij een beetje draagelijker te maken..dat wil ik ook heel graag..maar ik weet niet hoe!.. kan iemand me a.u.b. vertellen HOE ik mijn leven moet beteren,, hoe ik gelukkig moet worden. Hoe ik een toekomst kan zien door deze zwarte en duistere realiteit..

Waarom ben ik niet zoals anderen van mn school, waarom ben ik anders dan mn familie en vrienden, waarom voel ik me zo onbegrepen en alleen, waarom ben ik zo eenzaam en somber...

Al die vragen waar ik nooit antwoord op zal krijgen..omdat ik dat simpelweg niet weet. ik weet niet meer wat ik moet doen om gelukkig te worden.. ik weet niet eens meer wat het is om gelukkig te zijn.. overal waar ik kijk zie ik gelukkige mensen,blije kinderen en zelfs vrolijke bejaarden.. waarom word dat mij niet gegunt? waarom herinnert alles wat ik DOE, alles wat ik ZIE en overal waar ik KOM aan mn verleden.. aan wat is GEWEEST,, het is gebeurt,klaar! waarom kan ik dat dan niet loslaten..

25 sep 2005 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van miss_metal
miss_metal, vrouw, 34 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende