onzerheid...

Vandaag weer de zoveelste ruzie tussen mij en mijn vriend, loopt soms echt uit de hand. Nu weer last van mijn voet, maar wat is het de volgende keer ? Het klote ervan is dat ik weet dat hij zich zelf niet is op dat moment endat hij er ook echt spijt van heeft daarna. Maar ja wat heb ik daar aan, vind het wel heel lief dat hij een grote kaart voor me gekocht heeft van 4-ever friends. Maar soms denk ik echt is dit wel het juiste wat ik doe voor mij en die kleine, die kleine meid zit er ook weer tussen in. En ik hou echt van mijn vriend maar ik wil niet dat die kleine daar de dupe van is. Het valt mij op dat telkens als wij ruzie hebben gehad dat zij daarna heel baldadig is en zich zelf ook slaat op haar handjes. Daarom kan ik echt wel janken want het is echt verschikkelijk om te zien hoe zij dat over neemt van ons. Nog maar een paar dagen en dan gaan we naar ons nieuwe huis toe, maakt me ook best bang. Want als we daar op de zelfde voet doorgaan als dat we hier gedaan hebben worden we daar ook weer snel met de nek aangekeken. Het gaat echt kut allemaal !!! Vanacht heb ik ook bijna de hele nacht met die kleine meid opgezeten omdat ze super actief was en ook nog moest overgeven. Heb haar lekker bij me genomen op de bank en gelukkig heeft ze toen nog even geslapen.

Gisteren was ook een kut dag voor ons, want mijn vriend kreeg te horen dat hij niet zijn proeftijd door kwam. En dat had ook weer te maken met zijn gedrag tegenover collega's. Hij werkte hard en de baas vond hem een aardig jongen. Maar hij paste niet in het team, en niet alleen hij is daar kapot van maar ik ook. Omdat ik weet hoe erg hij het daar naar z'n zin had. En ik zeg eerlijk ik vind het ook echt niet op zn plaats dat hij geen contract gekregen heeft. Want hij zal te geleerd voor dit werk zijn hij zit namelijk in de stijgerbouw. En hij heeft hiervoor horeca, en adm.banen gehad op ass.leidinggevende functie. En dat slaat natuurlijk nergens op om iemand niet door te laten gaan omdat hij meer hersens heeft als de rest !!! Daardoor zit hij natuurlijk ook niet lekker in zn vel want het is niet de eerste keer dat hij ontslagen wordt. Hij zegt zelf het zal wel aan mijn karakter liggen dat niemand met mij overweg kan. Maar dat vind ik ook te ver gaan. Er is geen mens het zelfde !!! En ik weet echt wel als geen ander dat hij een moeilijk persoon kan zijn, maar ik weet ook dat als hij het ergens naar zn zin heeft dat hij er dan voor gaat. En ik weet dat hij met plezier naar dat werk ging. Maar ja aan de andere kant is het misschien ook maar beter dat hij daar niet meer zit, want hij rookte met die jongens van zn werk ook iedere dag regelmatig een blowtje en de meeste jongens daar snoven ook. En daar is hij ook niet vies van.

Maar ja het is nu weer echt zo een periode dat weer alles fout gaat, morgen hebben we gelukkig een afspraak samen bij parnassia. Dan kunnen we er gelijk aan wat laten doen, want ik zeg eerlijk ik hou van hem maar wil niet zo verder gaan met mijn leven...

verliefdMISSYliefdesverdriet
22 okt 2003 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van miss_hope
miss_hope, vrouw, 44 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende