"Papa" is een zak. deel 2

Vandaag heb ik gesproken met mijn ouders. Ze hebben toegegeven dat ze fout geweest zijn, ze hebben beloofd me niet meer te slaan. Probleem is dat ze dat eerder gezegd hebben, en dat ik hen telkens opnieuw geloofde. Ik eet dus weer nu, en ik moet zeggen dat een groot bord frieten geweldig aantrekkelijk is als je 3 dagen niets gegeten hebt, maar ik beging de grote fout meteen veel te eten (frieten, 2 bamischijven, een drinkyoghurtje en een speculaasmousse), vervelend gevolg: mijn nuchtere maag kon het niet aan met alle gevolgen van dien. Opnieuw een lege maag dus.
Maar ergo, ik heb hen verteld over mijn gedachten over de verwijten, het geweld en de knallende ruzies. Ik hoop dat ze het na 5 jaar eindelijk begrepen hebben. Mijn vader heeft gezegd dat hij me graag ziet, maar ik was nog steeds te kwaad om te antwoorden.
Iedereen hier bedankt voor de reacties op deel 1. Ik zal er iets aan doen als ze hun belofte niet houden.

En dan on a completely unrelated note, over een week ga ik optreden in mijn school. Ik had het meisje dat ik wel leuk vind uitgenodigd, en ze had gezegd dat ze zou komen. Ik was bang dat ze het niet meende, maar ze heeft me gevraagd kaarten te kopen, en ze komt écht. Ik zou een vreugdedansje doen als ik mij niet nog steeds misselijk voelde.

Vandaag is positief afgesloten. Nu ga ik nog proberen iets te eten.
28 apr 2010 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Roveresu
Roveresu, vrouw, 31 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende