Hoi - over stalkers en seks

Ik ben hier lang niet geweest, mainly omdat ik hier niet echt vriendjes of volgers meer heb. Ehm. Maar de laatste tijd heb ik echt veel om te zeggen.

Ik ben zoveel ouder geworden dan de laatste keer dat ik hier schreef. Wanneer was dat? 4 september zegt mijn account, goh, zo lang is dat niet, eigenlijk. Maar het voelt veel langer geleden. Er is ook zoveel gebeurd dit jaar. Ik zou het allemaal willen vertellen, maar dat wordt een lang en vervelend verhaal en ik kan beter een boek schrijven als ik wil dat iemand het leest. Dus wat hebben we hier, nu, in deze situatie, hmm? Een klein overzicht:

- Mijn studie is compleet aan het falen
- Ik neem pillen voor mijn energieniveau die geen zak helpen
- Mijn ex heeft mij vorige maand bedreigd met een mes toen ik het uitmaakte, sindsdien is hij mijn stalker, en ik denk erover om alsnog aangifte te gaan doen en een straatverbod aan te vragen als hij ooit op de stoep verschijnt
- De jongen waar ik nu verliefd op ben - en mee naar bed ga* - is niet verliefd op mij, maar op zijn ex. Also, mijn ex mag deze informatie absoluut niet weten, want hij gaat dreigen met zelfmoord als ik die nieuwe jongen blijf zien, zoals ik al gewoon ben van hem eigenlijk, want dat doet hij constant, dreigen met zelfmoord. Borderline, iemand?
- * En met "mee naar bed ga" bedoel ik WAUW. Ik ben nog nooit iemand tegengekomen die zo open-minded is over seks. Damn. Geen details though. Wil niet herkend worden, hoe belachelijk dat ook klinkt.

Dat was het voor nu. Goodbye for today.
26 aug 2011 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Roveresu
Roveresu, vrouw, 31 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende