Peter

Het is vreemd hoe wij elkaar opnieuw hebben leren kennen via via met Sanne en Leslie. En dat terwijl ik je vroeger toen je klein was, ik je helemaal niet zo geweldig vond. Eerlijk gezegd vond ik je zelfs een nerd.
Maar nadat ik je weer herontmoet had, moet ik zeggen dat ik vaak met je gelachen heb. Je was mijn buddy, my dude!

Je kon me aan het lachen krijgen, op momenten, als ik me behoorlijk depri voelde. En ondanks het feit dat je soms de indruk wekt, dom te zijn door dom te doen, weet ik beter. Je weet namelijk altijd de goede dingen te zeggen op de goede momenten. Je gaf goede adviezen op momenten dat ik ze kon gebruiken. Je wist hoe ik met Luc moest omgaan, op momenten dat Luc niet wist hoe hij met mij moest omgaan.

We hebben weliswaar niet veel lange en persoonlijke gesprekken gehad, maar ik waardeerde ze wel altijd en ze waren meestal diepzinniger dan verwacht. Ik denk dat ik in de afgelopen maanden er ook een had aan moeten gaan. Aangezien ik zie dat je lijdt.

Ik weet dat ik je pijn heb gedaan met de vorige keer. Dat jij degene bent die me heeft moeten aantreffen. Maar omdat Luc er in het begin zoveel moeite er mee had en jij dat niet leek te hebben, had ik niet door dat jij achteraf er de meeste problemen mee zou hebben.

Waarom praat je niet? Ik stel je die vraag, maar ik weet het antwoord. Wat ik alleen niet snap, was waarom je niet ziet dat dat precies hetzelfde is wat mij de das om deed? Het niet praten. Natuurlijk kon ik wel schelden op mijn moeder en zeggen dat ik boos was en dat ik verdrietig was, maar zelden praatte ik over mijn gevoelens. In de tijd dat ik je ken heb ik het welgeteld 1 keer gedaan waarschijnlijk?

Net als wat jij nu doet. Vooral niks zeggen en hopen dat het overgaat. maar het komt je achtervolgen. Praat erover. Misschien ben je de eerstkomende tijd te boos op me om het van me aan te nemen, maar ik hoop dat je het ooit weer zal herinneren en het van me aanneemt. Want ik wil dat je gelukkig word.

Hmmmzz.. Ondanks het feit dat ik mijn eigen leven niet kon regelen en nooit echt advie aan nam, ben ik er wel verdomd goed in om anderen op hun fouten te wijzen en advies te geven. Doe er mee wat je wil. Maar ik wil dat je een ding wel weet;

Ik hou van je.
08 jun 2005 - bewerkt op 17 jul 2005 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van papilion
papilion, vrouw, 40 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende