Picknick

Voor de mensen die ik heb uitgenodigd en de mensen die al langs zouden komen a.s. maandag, staat een uitgebreid programma klaar.

U kunt kiezen tussen een middagje genetisch MANipuleren; creeër je ideale man in een oogwenk. (defecten en klachten zijn voor eigen risico. De organisator houdt zich niet verantwoordelijk voor mogelijke wangedrochten die u creeërt.)

Ook in de aanbieding is een picknick in het zonnige jagersveld. Makkelijk te bereiken met bus en we verzorgen een geheel uitgebreide chocopicknick met chocoladebrownies, boterhammen met chocoladepasta, warme chocolademelk en de gebruikelijke repen bonbonbloc etc etc.
(Overige non-chocoladeconsumpties zal u zelf mee moeten brengen)

Dan hebben we ook nog een gezellig beautydagje, verschillende maskertjes om uit te proberen, waaronder filmrekwisieten uit de films; 'The Mask' en 'Scream'. Ook kan u deelnemen aan een massage verzorgd door onze goddelijke assistenten Luc en Peter. (Deze zijn however nog niet ingelicht, dus het kan zijn, dat je alleen maskertjes hebt. Excuses voor het ongemak.)

Vervolgens kunnen wij u ook een middagje in de stad aanbieden op een terrasje of een middag met een survivalpakketje ala papilion/PD

Maakt u uw keuze en stuurt u het in op de gmail, dan zullen wij alles voor u verzorgen en is u middag een hemel op aarde.

Einde bericht.
07 apr 2005 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van papilion
papilion, vrouw, 40 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende