Players.

Players, players, iedereen heeft het over ‘kkplayers’, je weet wel, de gladde prater zonder hart, heet in de mond, koud in de kont (ofzo). Deze groepering maakte vooral furore in de grote steden rond de eeuwwisseling en nog een aantal jaren daarna.
Nu worden ze uitgespogen zelfs op t platteland waar zelfs de naïeve boerentrientjes lucht hebben gekregen van het fenomeen ‘player’. Nu zelfs zij weten dat dit type vent no good is komen players nergens meer aan de bak, anti patser beleid. Het is gedaan met de players, afgelopen. Koud. Voor wie denkt nu nog aan de bak te kunnen als player: don’t even bother. Je fluit achter.
Vergane glorie, verleden tijd.
Toegegeven, de boys deden het goed, duizenden meisjes in tranen, gebroken, maar hey, NEWSFLASH! Girls do it better.
Tijd voor wraak.
Let me introduce: La playette. Oftwel: de playerin.
Par example: Ronnie en Cruella, respectievelijk 21 en 17 jaar (dit om aan te geven dat de kunst niet leeftijdsgebonden is) terrorisseren tilburg en maken hier en daar zelfs uitstapjes naar verre oorden for fun.
** Hou nu op met lezen als je een jongen bent die zn bloed nu al voelt beginnen te koken en je snel op je pikkie getrapt ben ** [en nu niet zeggen dat ik je niet gewaarschuwd heb]
Afijn, casus: Ronnie digt een boy heel erg. Hij is leuk, lief, goodlooking, je weett.. Hij is haar project. ‘De routine’*(zie onderaan tekst) wordt gelanceerd, boy valt voor Ronnie. Nice,, in the pocket! Damn.. dan slaan de twijfels toe as usual. Is dit alles oeh-oeh-oeh-oeh.. Is dit alles.. wat er is , glansloze aftocht, hartje gebroken, jammer maar helaas. Inmiddels staat project#2 al klaar gewillig voor dienstverlening. Damn wat issie cute.. jaaaa maar na 3 dagen tot 2 weken (max) hoor je m weer hoor: Is dit alles oeh-oeh-oeh…..
voel je de bui al hangen, ja voel je ‘m ??
Jongenshartjes gebroken. Ze huilen niet, maar van binnen wel. Die bitch heeft me genakt! Ronnie; komt project#1 tegen tijdens uitgaan en project#1 lijkt gelukkig en bezig met een nieuwe chick, shìtt, this raises terror in the mind of the playette, hier wordt een grote stok voor gestoken. De nieuwe chick wordt met laaiende blikken angst ingeboezemd: DIE BITCH!! DIE !! en onschuldige bambi ogen, verleidelijke lippen en sexy sweettalk doen hun wonderen nog steeds bij voorgaande projecten.
Maar als project#1 denkt dattie back in the game is, heeft ie het gruwelijk mis, deze rebound acties worden liefkozend re-attachment missies genoemd.
Tuurlijk, soms zijn er wel maandprojecten. Those are special. Although playettes zich emotioneel niet in staat achten zich te kunnen binden zijn er those, who become special and come close to touching the playette’s heart.
Danger danger !!
Ohnooo de regel die vigeert is: laat ze je nooit kwetsen. En de heren in deze status komen elke keer net iets te dichtbij en daarom onstaat de haat-liefde verhouding met deze categorie.
Deze projecten stijgen boven te project-status uit en behoren in de categorie: klootzakken. Omdat zij twijfel en onrust zaaien. Net als onkruid valt er niet van ze af te komen, not in your mind, not in your heart. Wanneer de tijd rijp is, zullen de klootzakken ervoor zorgen dat de playette een playette no more is.
Maar dan hebben we het over een tijdspan van jaren, dus het jongensleed wat nu pas sterk in opkomst is zal nog lang niet eindigen.
Is zo’n meid dat geen slet?
Het antwoord is nee, want een slet laat zich (graag) gebruiken zonder plan, een ongeleid projectiel en een playette zorgt ervoor dat ze niet gebruikt wordt en als we in deze termen moeten praten, is de playette degene die gebruikt met wel degelijk een plan van aanpak. Dit soort dames weet van wanten.
Het lijkt erop dat er een heuse revolutie aan de gang is.
Het nieuwe motto is: schijt aan je laars. Beter 10 jongens in de hand, dan 1 in de lucht.
Als je het kan en wil, waarom niet? Als de kans daar is, MOET je m dan niet pakken?
Hier kan natuurlijk lang en breed over gediscussieerd worden.
Wat de zogenaamde players deden was fout en werden daarom gehaat en waarom is het nu ineens goed als chicks dat doen?
Dat zeg ik niet, ik wijs simpelweg op het feit dat het gaande is. Tuurlijk is het niet goed te praten, maar het was te verwachten. Als kettingreactie, tegenprestatie. Actie, reactie is het toch?
Meisjes plagen, zoentjes vragen (en daarna ijskoud verlaten worden). Tja. Zo steekt het in elkaar in deze maatschappij.
Laat dit dan voor de mannen een waarschuwing zijn (nee ik probeer je niet te bedreigen).
Door dit stukje, misschien wat meer inzicht vergaard en zodoende zichzelf (voor zover mogelijk) behoeden voor de feeksen op oorlogspad.
En voor alle meiden die gebruikt/gekwetst/onterecht behandeld zijn, een schrale troost. Hulp is op komst.

*de Routine: handelingswijze van de playette, playstijl waarmee een project wordt voltooid.

[voor de duidelijkheid: de namen in dit verhaal zijn gecensureerd ivm de privacy van de desbetreffende personen]
27 aug 2007 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Ptjoep.
Ptjoep., vrouw, 40 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende