Prinsessen

Dit weekend zat ik opeens aan iets te denken.. Waarom willen meisjes eigenlijk altijd de onbereikbare mannen.. Vrouwen fantaseren altijd over hoe het zou zijn om samen te zijn met een man die ze een keer gezien hebben op tv. Hoeveel meisjes fantaseren wel niet over Prins Wiliam?? Terwijl iedereen ook wel weet dat het alleen maar bij fantaseren blijft want zo'n mooie man zal heus niet een vrouw kiezen uit de 'gewone' wereld..
Toch blijven vrouwen daar over fantaseren..
Net zoals dat vrouwen al heel vroeg beginnen na te denken over hun bruiloft of hun huis.... Ik zit wel eens in de bus naar buiten te kijken en dan kom ik op eens langs zo'n ontzettend mooi huis en dan zit ik al in mijn hoofd te bedenken dat ik daar wel zou willen wonen met de man van mijn dromen..
Zo heb ik dat ook bij mannen, als ik een man heb ontmoet waar ik dan misschien wel een relatie mee heb.. dan denk ik altijd aan hoe het zal zijn om met hem samen te wonen en kinderen te krijgen.. En over hoe mijn leven dan zou zijn.. Want nu werk ik fulltime maar dat zou dan niet meer kunnen... Hoe erg veranderd je leven als je de man van dromen ontmoet...
Allemaal dingen waar je eigenlijk van weet dat je daar nog lang niet over na moet denken maar toch doe je dat.........
Dat was gewoon eventjes een gedachte van mij..........................
25 okt 2004 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Sunnyday
Sunnyday, vrouw, 38 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende