My life till now...

Hallo allemaal!!
Omdat dit de eerste keer is dat ik begin te schrijven dacht ik jullie eventjes in te lichten over mijn leventje...

In mei 1986 zag ik voor het eerste het daglicht... Ik ben geboren in het ziekenhuis in Warnsveld (dat is vlakbij zutphen, in gelderland)..
Ik heb nog een zus die 3 en een half jaar ouder is als ik ben.. Toen ik 4 jaar oud was besloten mijn ouders te scheiden.. Ik ben toen bij mijn moeder en zus in Zutphen blijven wonen.. Twee jaar later had mijn moeder een nieuwe vriend waar ze dat jaar mee trouwde en nog een kindje mee kreeg.. Mijn lieve halfbroertje... Niet dat ik hem ooit zo noem want voor mijn gevoel is hij gewoon mijn broertje..
Nadat ik de mavo had afgemaakt in Zutphen besloot ik bij mijn pa in Lochem te gaan wonen.. Mijn zus woonde daar toen al een paar jaartjes. En sindsdien woon ik daar nog steeds...
Ik ben toen begonnen aan de opleiding detailhandel in Deventer. Maar daar zit ik maar 1 dag in de week de rest van de tijd werk ik 30 uur.

En nu mijn liefdesleventje tot nu toe..
Mijn eerste vriendje kreeg ik in de 2e klas.. Maar deze liefde duurde maar 2 weken.. Daarna heb ik eigenlijk niet echt veel vriendjes gehad (alleen heel veel voor 1 avondje), en als ik dan een vriendje had dan duurde dat niet langer als 2 maanden. Dat kwam meestal omdat het gewoon de verkeerde jongen was. Twee jaar geleden ontmoette ik een jongen, Wouter, op de larense kermis.. (het bleek achteraf dat we ook samen op school hadden gezetten). Sindsdien ben ik eigenlijk ontzettend verliefd op hem en hij ook op mij zegt hij.. Alleen het probleem met hem is dat hij zich niet wil binden. En hij laat me altijd op het laatste moment staan. Dus een paar weken terug heb ik gezegt dat ik niet meer met hem wil omgaan om over hem heen te komen. En dat ging tot gisteravond heel erg goed..

Gisteren:
Ik werd smorgens om 10 uur wakker met een verschikkelijk lullig gevoel.. Ik had net een hele lieve jongen aan de kant gezet voor Wouter!! Maar misschien niet alleen daarom... Er waren gewoon een heleboel dingen waar ik me aan ergerde en die wouter dus eigenlijk beter doet.. Zo smste hij me gewoon honderden keren op een dag op zich heel lief maar Wouter smste me 1 keer per dag en daar kon ik dan de hele dag naar verlangen.. En die smsjes waren altijd hetzelfde: Ik mis je, Ik hou van je, Kan niet zonder je, denk aan je.. En met wouter smste ik ook over alle andere dingen die ik mee gemaakt had enzo.. Hij was wel heel lief, MAAR HIJ IS WOUTER NIET!!
De hele dag ging best snel voorbij... S middags gezwommen met een vriendin en daarna naar de verjaardag van me buurmeisje die 2 jaar was geworden.. Echt een super lief meisje!! En de verjaardag was ook heel gezellig alleen de wijn vloeide rijkelijk en om half 8 was ik al behoorlijk aangeschoten.. Maar ik moest toen nog naar Zutphen omdat ik afgesproken had met een jongen die ik al heel lang ken via internet.. Maar toen ik in de trein op weg naar huis was toen besloot ik Wouter te smsen.. Eerst dacht ik dat hij niet zou reageren.. verdrietigMaar dat deed hij wel en hij was helemaal blij dat ik weer wat van me liet horen.. Maar goed wat moet ik nu met hem... Ik wil niet weer helemaal tot over me oren in verliefd zijn en straks weer liefdesverdriet thuis zitten.. Lastig...

Nou dit was het voor vandaag!!
Kussiesss!!
20 sep 2004 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Sunnyday
Sunnyday, vrouw, 38 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende