Mijn rampen week

Deze week was nou niet bepaald een succes. Ik heb Wouter dus gesmst en in het begin reageerde hij nog terug maar op eens kreeg ik geen reactie meer. Op zich wel logisch maar ik mis hem heel erg en ik weet niet hoe ik zonder hem in mijn leven moet. Klink misschien heel dramatisch maar zo voel ik het nu.
Daar naast is mijn beste vriendin boos op me omdat ik geen tijd voor haar heb. Op zich ook wel begrijpelijk maar aan de andere kant weet zij ook dat ik nou eenmaal veel moet werken in een week en is ze eigenlijk een beetje kinderachtig.
Maar het gaat dus heel erg lekker iedereen heeft op eens een hekel aan mij en ik zelf kan er niet veel aan doen..

Ik heb ook een reactie gehad op mijn vorige tekst en op zich wel een reactie die ik kan begrijpen ik moet Wouter misschien ook wel aan de kant zetten maar dat is gewoon niet heel erg makkelijk. Hij blijft in mijn hoofd. Ik ken hem al 2 jaar en zo lang smsen we al elke keer. Hij werd een hele goede vriend en ik baal heel erg dat ik die vriendschap op het spel heb gezet. Vriendschap gaat toch ook boven liefde. Al die waarschuwingen die ik toen heb gehad van vrienden heb ik gewoon genergeerd en daar heb ik nu heel erg spijt van want nu kan ik niet meer zonder hem.

Kortom en echte klote week. Ik ben nu gewoon in een super chagrijnige bui. En daarom ging ik jullie dus maar vervelen met mijn leven..
Tot de volgende keer..
26 sep 2004 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Sunnyday
Sunnyday, vrouw, 38 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende