It's easier to leave then to be left alone..

Zoals ik zondag al had geschreven zou ik snel tijd maken om mijn dagboek eventjes bij te werken.. maar heb nu eindelijk tijd om eventjes een verhaaltje te schrijven.
Hoe is het de laatste paar weken geweest...
Begin eventjes bij mijn beste vriendin die boos op mij was. Ze was gewoon in een klote bui en reageerde dat op mij af. Dat hebben we gelukkig uit kunnen praten tijdens een dagje winkelen, niet echt handig als je gaat winkelen in Utrecht terwijl er een staking is in Amsterdam... Maar we zijn weer thuis aan gekomen en alles is gelukkig weer goed..
Ook was er weer eventjes een andere man in me leven maar ik kan nu nog niet aan een andere man denken. Alles wat hij deed irriteerde me omdat Wouter alles anders doet en in mijn ogen beter... Dus heb ik hem op een beetje lullige manier gedumpt. Maar hij is gelukkig niet meer boos op me want heb hem zaterdag gesproken en hij is zelfs weer verliefd, (misschien was hij dan ook wel niet echt hotel de botel verliefd op mij).

En nu Wouter.............
De laatste keer dat ik geschreven heb vertelde ik dat ik hem toch weer gesmst had maar dat hij op een gegeven moment niet meer reageerde.... Nou sprak ik hem zaterdag en hij vertelde dat hij niet smste omdat ik niet meer reageerde en ik dacht het zelfde.. Een klein communicatie probleempje dus.. Maar hij vertelde dat het hem speet van alles en hij zei zelfs dat hij zich wel als een lul had gedragen..
En we zijn weer vrienden........... GELUKKIG!!!!erg vrolijk
Want in mijn ogen zijn goede vrienden toch echt wel het mooiste wat je kan overkomen..
Er is wel veel tussen ons gebeurd maar ik hoop echt dat we ooit weer de vrienden kunnen zijn die we waren, zonder al dat zoenen dan..
Ook al ziet Wouter dat anders, hij denkt namelijk dat we ooit toch wel samen komen. En misschien heeft hij gelijk maar dan zal hij toch wel heel wat meer moeite moeten doen voor mij en dat heb ik hem ook gezegd. En hij keek echt alsof hij dat ging doen. Wel lastig nu omdat ik nog niet over hem heen ben. Maar ik weet dat ik er ooit overheen zal komen..
En misschien kan hij mij daar wel bij helpen..

Gisteravond voordat ik naar bed ging had ik de radio aan en daar kwam een nummer op voor met de tekst: ''It's easier to leave then to be left alone''.. En daar ben ik het helemaal mee eens.. Je moet ergens optijd uitstappen voor dat je gekwetst wordt.. Ik hoop dat ik dat nu ook eens ga doen... Of dat ik natuurlijk noooooooit meer gekwetst zal worden, maar dat zal wel onmogelijk zijn want mannen zijn daar nou eenmaal goed in.........

kusje
20 okt 2004 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Sunnyday
Sunnyday, vrouw, 38 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende