Rawr... Bballuh...! - 5 aug 2006 -

Okeej dan,

Vandaag was het weer ongeveer net als gister, maar met iets meer zonneschijn. Die hoeveelheid was ook zeg maar doorslaggevend om naar buiten te gaan. Ben ook een uur eerder gegaan, voordat ik weer als een lafaard binnen blijf voor de rest van de dag..

Anyways... De donkere wolken bleven, afgewisseld met uiteraard wat zonneschijn ;P. Het was eigenlijk best prettig weer. Maar ik voelde me vandaag echt moe.. lui.. gaar.. Teveel geslapen denk ik. Verder kwam mijn protoge ook ff langs, maar hij had er ook niet zoveel zin in. We hebben dan nog wat gebabbeld over een ei, hoe die niet kapot te krijgen als je er op een bepaalde manier kracht op uitoefend. En toen uhm... kwamen nog twee mensjes... en toen besloot mijn protoge om besjes op hun te gooien =='. die twee andere waren net zo kinderachtig en gooide lekker terug.. en ik heb me bijzonder vermaakt ;p.

Door die donkere wolken zijn er geen andere mensen meer gekomen, en tegen uhm 8 uur ging ik weer naar huis. We hadden dat ei breken ook nog ff getest, maar dat kon echt neit... Niet dat het eigenlijk boeit, want als je dat ei laat vallen, kletst het zo uiteen.. dat gebeurde ook.

Verder nog een bijzondere gebeurtenis ;P, vind ik. Toen ik ff onder een boom liep om de bal te pakken. is er volgens mij uit de boom.. een sprinkhaan op mijn hand gevallen. Ik haat insecten.. want ik denk altijd dalijk is dit zo een giftige/gemuteerde.. en gaatie me bijten. ik had echt de neiging om me hand tegen het hek te slaan om dat insectje van mijn hand te krijgen, maar ik dacht ook weer.. nah dat is zielig.. dus toen had ik um op de bank gezet.

Hij was echt heel erg groen. Licht groen. Ik had nog noooit een sprinkhaan van zo dichtbij gezien. Hij had 2 van die hele lange voel sprieten, hij zag der best kikke uit met dat vel groene kleurtje.. anyways... ik had hem op de bank laten lopen, en ik ging weer verder...

Maar toen dacht ik... dalijk kruipt dat ding in m'n tas.. en als ik dan savonds slaap.. dan weet je wel.. anyways ik ging weer terug naar de bank om hem te verplaatsen aan de overkant van het veld..maar toen wilde het ineens niet meer op mijn hand =='.. en toen dacht ik.... Oooweri... en toen was ik maar weer verder gaan spelen, maar eerst mn tas goed gesloten... duh...
05 aug 2006 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Irfaan
Irfaan, man, 38 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende