Rustig rondje hardlopen..

Vrijdag nog 8 kilometer wezen hardlopen, voor het eerst sinds mijn herstart dus een flinke afstand! Heel verstandig was ik vandaag een lekker rustige 6,5 km van plan te gaan lopen. Eerste kilometer ging inderdaad lekker op mijn gemak, maar als je dan lekker loopt dan ga je ongemerkt toch langzaam steeds iets harder.. Alles voelde prima dus dan is een beetje tempo best lekker. Zo rond de 5 kilometer kon ik het echt niet meer laten en heb het tempo nog even wat verder opgeschroefd en de laatste halve kilometer heb ik er nog even een schepje bovenop gedaan en nog net niet sprintend mijn ronde geëindigd knipoog

Wat is dat toch heerlijk als het lopen zo goed aanvoelt, na afloop had ik bijna het gevoel dat ik een wedstrijd met goed resultaat had uitgelopen. Yes! Ja, hardlopen kan soms echt een goed voldaan gevoel geven!





Niet geheel onbelangrijk voor mij, toch weer even 450 calorieën verbrand knipoog Hopen dat ik woensdag weer een lager getal op de weegschaal terug zal zien..

Eerst vanmiddag nog verjaardag van een vriendin, high wine met hapjes etc. Ben geen wijndrinker, maar ik laat me gewoon lekker verassen.
05 feb 2017 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van SaskiaLoopt
SaskiaLoopt, vrouw, 42 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende