Weegdag en nieuwe schoenen

Woensdag wegen..
Op woensdag neem ik sinds een paar weken de tijd om me even te wegen, aangezien ik toch wel erg graag wat gezonder wil zijn. Ik ben maar 1m59, dus mag er best wel iets af.
Vandaag stond er 68,39 kilo op de weegschaal
Weer ruim een halve kilo eraf na een week met de beruchte high wine en een dagje schoonmoeder op bezoek dus ook niet geheel netjes gegeten, uiteraard rest van de week wel keurig netjes de snacks en frisdrank laten staan en mijn rondjes hardlopen gemaakt..
week 1: 69,6 kilo
week 2: 68,9 kilo
week 3: 68,3 kilo

Om mezelf te motiveren lekker zo door te gaan en omdat ik best wel een keer mezelf mag verwennen heb ik besloten nieuwe hardloopschoenen te kopen. Ik heb een goed paar wat lekker loopt, maar een tweede paar is altijd handig. Dus vanmorgen op naar Runnersworld en met behulp van een specialist meerdere schoenen gepast. Er waren twee paar die erg lekker zaten, dus daar nog uitgebreid op gelopen. De brooks waren erg fijn, zelfde merk als dat ik al heb.. De saucony zaten net even iets lekkerder tijdens het lopen..


Zijn ze niet mooi?

Meteen maar even een kort 5 km rondje om mijn nieuwe schoenen in te lopen. De eerste 3 km nog vrij rustig gelopen en daarna iets meer tempo erin. Na 4 km kreeg ik de magische 5 km binnen 30 minuten in mijn hoofd, dus alle remmen los! Lekker!
5,01 kilometer in 29:54 minuten, meteen weer ruim 350 calorieën verbrand cool!
08 feb 2017 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van SaskiaLoopt
SaskiaLoopt, vrouw, 42 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende