Schelden - 23 mrt 2006 -

Hoi,

Vandaag was een leuke dag vond ik zelf. Toch wel 3 kwartier getramd om een potje te gaan voetballen knipoog! niet dat het me eerste keer was, in de 6e ook die afstand afgelegd om enkel een potje te voetballen vrolijk. Met de mensen van me oude klas, en een paar met wie ik ook naar egypte ben geweest.

Nu wilden ze dit jaar met hetzelfde groepje weer gaan. Maar misschien dit keer naar tunesie. Op zich vind ik het best hoor vrolijk, ik heb me ontzettend vermaakt daarzo , maar dit keer gaan me ouders het denk ik neit betalen nahnah.

Tsja en dan het voetballen ow erg leuk hoor vrolijk. in de 6e hadden we ook gevoetbald, op een grasveldje en toen had ik zo een magistrale omhaal gemaakt, precies om maat gekregen ook ;P, en vol in de kruising.. beter kan je niet krijgen... en het eerste wat ze zeiden toen we begonnen was dat! Dat ze dat nog herinneren, en ik kan er niet zo goed tegen als ik wordt uhm opgehemeld.. want tsja wat moet ik erover zeggen! maar dat is maar een moment.. en we hebben lekker gevoetbald.

En deze mensen die schelden best veel met kanker etc etc. Voordat ze het doorhebben is het deruit. als ze de bal missen, dan is het KANKER!. En nu had ik ook een keer de bal gemist en toen kwamen de woorden 'Godverdomme teringzooi' mijn mond uit. En ze keken me een beetje verwonderd aan, met zo een blik van: wat zeg jij nou?. En meestal als ik dat soort woorden zeg dan gaat m'n hand meestal gelijk naar me mond, alsof ik het probeer te snoeren, zo ook nu. Ik scheld zelden, en bijna nooit om luttelflut dingen. Waarschijnlijk daarom keken ze zo verwonderd. Het gebeurd echt zelden dat je mij hoort schelden. Verwonderd me wel, dat ze toch wel weten hoe het hoort. Of misschien sla ik de plank toch nog mis!

Doei!
23 mrt 2006 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Irfaan
Irfaan, man, 38 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende