Schuldig gevoel?

Gisteravond was ik weer bij J. Voel me dan enorm schuldig over mijn twijfelachtige gevoelens. Weet ook wel dat ik me niet echt schuldig hoef te voelen want anderzijds ga ik hem dan ook op een andere manier bekijken. Hij zag er zo lief uit en het is zo vertrouwd bij hem dat ik meteen het gevoel kreeg van; ik wil hem helemaal niet kwijt. Het liefst had ik mijn armen om hem heen geslagen en gezegd hoeveel ik van hem hou. Maar dat heb ik niet gedaan. Misschien ben ik ook wel een beetje koppig.
Toch vind ik het verbazingwekkend dat J. altijd zo goed kan doen alsof er niks aan de hand is. Onder het motto van: als je er niet over praat dan heb je ook geen probleem. Anderzijds ben ik weer degene die me veel te druk maakt om dingen. Hij vind dan dat ik zeur en ik vind dat hij niet eerlijk is. Zal dat ooit tussen ons veranderen?
Had vannacht gedroomd dat ik vreemd ging met een andere man. Waarom moet ik uitgerekend nu zoiets dromen. In mijn droom zei ik tegen die man dat ik al een vriend had en toch had ik iets met hem afgesproken. Ik had die man gezoend maar van die afspraak was niks meer gekomen. Zo ver ging mijn droom gelukkig niet.
Ik moet er niet aan denken om in het echt vreemd te gaan.

Venus
09 sep 2004 - bewerkt op 09 sep 2004 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van venus
venus, vrouw, 47 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende