Seksueel gefrustreerde man!

Gisteren ging de bel, en mijn moeder doet de deur open: Fons.
Mijn eerste reactie was: Oh nee...
Iedereen zegt daar wel 'Zotte Fons' tegen, maar die kerel weet godverdomme goed genoeg waar hij mee bezig is!
't Is ne goeie mens, maar legt hem niks in de weg, want hij pakt u terug!
Hij heeft een chique villa, een dure Mercedes, veel kenissen, maar geen vrouw. Nee... Fons is gescheiden. Als een vrouw iets met hem begint, dan is het enkel voor zijn geld, en niet voor zijn karakter, en zeker niet voor zijn uiterlijk... Hij heeft ingevallen kaken, nogal flaporen en een wenkbrauw die de neiging heeft om altijd op en neer te bewegen. Kortom: 't is ne rare.
En volgens mij is hij ook seksueel gefrustreerd.
In ieder geval, hij is ne vrouwenzot en het zou mij niet verbazen als hij af en toe ne keer naar de hoeren gaat! Ach, hij zou gewoon met de eerste de beste in bed duiken, al had ze een houten been!
Gisteren deed ik dus de deur naar de woonkamer open, en meneer zat al direct te geilen. *pervert* Hij zei tegen mijn moeder: "jaaaaaaaa, a dochter wordt groot en schoon! Het is een echte dame!" *kwijlkwijl*
Kunt ge't u voorstellen? Diene vent zat gewoon te geilen op mij terwijl mijn ouders er bij waren! Hij is verdomme 55 fzo en ik 17! Ok, ik val ook wel op ouder venten, maar vanaf de 40 gaat het er over!
Al moet ik zeggen dat Hugh Grant een lekker stuk is... Ik hou zelfs van z'n belachelijk accent! Mister Grant is njam njam, habba habba, rrrrrrrrrrr, awoooooooooe! Tja, sommige mannen zijn nu eenmaal niet te weerstaan, en hij is zo'n man! Fons daarentegen... die heeft een advertentie in de krant gezet. Man man man, ben benieuwd hoeveel vrouwen daar op af gaan komen! Als ze weten dat hij muchos geld heeft, dan zijn ze direct daar! Maar zoals ik al zei, Fons is gene stoeme kerel, die heeft zoiets snel door! En maar goed ook! Hij mag dan wel ne gekke mens zijn, ze moeten niet van hem profiteren!
07 apr 2005 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van .*.*.
.*.*., vrouw, 36 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende