Witte sportkousen...

Vanavond heb ik 'afgesproken' met Yves, de cafébaas.
Jammer dat hij moet werken...
Maar ja, als het verloopt zoals de vorige keer, dan heb ik er weinig op tegen. 't lijkt me best wel spannend om iets te hebben met die man in het geheim. In het gemeim zeg ik... want als mijn ouders weten dat ik lig te flikflooien met iemand van 27 dan slaan ze mij dood (bij wijze van spreken). Maar ik ga zeker nog niet naar de toekomst kijken. Ik ben amper één keer met hem naar bed geweest, en wie zegt dat er nog een tweede keer of zelfs een derde keer volgt? Ik zal wel zien wat de avond brengt.

Eigenlijk is het raar.
Ik had het van mezelf helemaal niet verwacht. Het enige wat ik van hem weet is dat z'n naam Yves is, dat hij razend knap is, dat hij een café heeft, en dat hij WITTE SPORTKOUSEN draagt... Nou, ALS ik ooit een relatie met hem zou hebben, dan gooi ik die witte dingen buiten! Hoewel, wit? Ze zijn redelijk vuil aan de onderkant, en dat maakt het vies! Voeten moeten proper zijn... behalve bij Daan, een kerel die ik één keer gezien heb. Hij liep op z'n blote voeten rond, dus je kan aannemen dat ze vuil waren, maar die kerel was zoooooooo verschrikkelijk sexy dat ik zelfs zijn voeten zou kunnen gekust hebben! En dan nu terug over naar Yves.

Ik wou al dat het avond was! Ik kan natuurlijk ook vroeger naar hem toegaan, maar dan lijkt het alsof ik serieus achter z'n gat loop! En dat wil ik niet, het is niet omdat hij me zo snel in bed gekregen heeft dat hij moet denken ik 'makkelijk te krijgen ben'! Oooh nee, als hij me wil, dan zal hij er iets moeten voor doen! cool!

08 apr 2005 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van .*.*.
.*.*., vrouw, 36 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende