Serieus

Als ik zo nadenk over mijn fouten. Is het er één van de mensen waarvan ik dacht dat het echte vrienden waren. Kwam er pas later bij wat ze echt waren, vuile bitches die je in de steek laten wanneer het hun uitkomt.
Serieus je staat altijd voor ze klaar 24/7 en wat doen hun jongen als je ze dan 1 keer nodig hebt man, je voelt je kut ligt als een hoopje op bed en je vraagt of ze komen. En wat geen smsje of niks geen ene fuck je ziet hun face geen seconde in je kamer.Serieus die voelen zich te goed, je moet er wel voor hun zijn maar die flikkers zijn er geen minuut voor jou.Serieus ookal zeggen ze het praat met mij, ik kom naar je toe ben er 24/7 voor je. Maarja je geheimen lullen ze door, en als je belt is er niemand die antwoord.

Serieus jullie zijn één van mij grote fouten had jullie nooit toe moeten laten tot mijn geheimen tot mijn leven.Jullie zijn het niet waard om voor op te komen, om naar buiten te rennen zonder jas omdat jij mij nodig hebt.
Serieus nou één telefoontje naar mij en ik zet nog geen stap uit huis. Jij vind alleen je zielig, serieus jij ziet alleen je eigen verdriet.
Dat je der in mag verdrinken, ik zou je nog kopieonder duwen in jou eigen tranen.Serieus ik was er voor jou dag en nacht je belde me en ik kwam liet alles liggen. Ik kwam je troosten, gewoon een woordje ookal wist ik nooit wat ik moest zeggen. Ik probeerde het. Serieus ik ben echt diep gezakt dat ik met jullie omging. En jullie zijn diep gezakt. Echt joh dat ene wijff serieus als jij dan ruzie had naar wie kwam je , naar mij.Waarom weet k niet. Ben zelf ook godzo verlegen.Maar toch jij was een vriendin, die mocht je niet uitgescholden laten worden. Ik ging er op af trok mijn mond voor je open, serieus voor mezelf doe ik dat niet eens. En jij stond achter die ene kast met schoenen. Haha serieus jij bent zo zielig.Voor elke boe of bah bel je mammie serieus ga terug in die baarmoeder daar ben je teminste veilig. Kan je moedertje je beschrermen. Serieus ik heb dan wel geen moeder weetje.Ik mis dr wel, maar alsnog ea ik weet zeker dat ik niet om elke sikkepit mijn moeder zou bellen. Serieus word volwassen.Damn straks als er iets gebeurd op je werk als je man een keer niet met je naar bed wil, godver bel je dr dan ook.

Een andere fout jongen, daar wil ik het niet over hebben joh, echt joh hoe diep ik toen gezakt was, serieuss daar kan ik nu nog niet met mn gedachten bij.Serieus ik was verkocht, verliefd. Damn echt liefde maakt af en toe blind.
Damnn Echt jongen pfoeh, ik heb wel is van het woord gehoord van die players van die flikkertjes, van die jongens die je aan de kant zetten als het hun ff te veel word.Maar damn dat ik er 1 zou ontmoeten.Serieus jij jongen ik hou over jou op.Alleen je naam alleen al maakt mij misselijk serieus, jij maakt van mijn mooie jonge leventje 1 grote leugen gast!
16 okt 2008 - bewerkt op 07 mrt 2009 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van BABYxLOVEE
BABYxLOVEE, vrouw, 32 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende