Abortus

Ik durf er eigenlijk niet over te schrijven, denk dat jullie me dan raar vinden.
Maar het kan me nu even niet schelen wil het even kwijt. Je mag zeggen wat je wil. Maar doe niet net alsof je denkt ik zou het nooit doen dat weet je gewoon niet als je op het punt staat zoals ik stond dan kan je niet anders.Wat ik bedoel? Ik zal het uitleggen.

Een paar jaar geleden toen ik nog 14 jaar was. Had ik een vriendje waar ik dol op was. Ik vond hem leuk lief en hij wou overal met mij naartoe. Die jongen ik dacht daar kan ik wel lang bij blijven. Die jongen, hij heeft mij ontmaag. Hij was 19 jaar en heette E. Een paar keer onveilig gedaan. Dom,Dom,Dom ontzettend DOM. Dat weet ik zelf nu ook wel mensen.
Maar weet je ik was niet zo oud, doe domme dingen soms, dat doet iedereen wel is.
Maar het leuke is,, ik werd zwanger van die jongen.
Ik wou het voor mezelf houden maar mijn vader kwam er achter, pissig natuurlijk ik was zo bang.
Ik moest mijn vriend natuurlijk belllen. Dat deed ik ook ik belde hem: ohh schatje ik ben er voor je kom vandaag of morgen nog naar je toe.... Ja dat zeggen ze maar wat deed die zak hij liet me stikken liet niks meer horen. Ik wou hem steeds bellen neemt zn neef op dat het uit is. ZAK,ZAK,EIKEL.
Maarja daarna zei mijn familie tegen mijn ouders dat ze niet zo moesten doen ik had het al moeilijk zat.
Toen moest ik nog naar de kliniek. En mensen dan ben je bang, zo bang. Sommige mensen herkennen het misschien wel, op jonge leeftijd. Dan mag je het tege mij zeggen als je het kwijt wil, ik oordeel niet, ik ken het. Misschien niet zoals jullie. Ik zal het uitleggen. Als je zwanger bent en je wil een abortus. Ga je eerst naar de dokter. DIe zeurt erover of je het wel zeker weet blabla. maar ik moest wel dus een afspraak met de kliniek. Ik ging daar naartoe met mijn ouders. Ik lag daar op die tafel, dat koude spul op mijn buik en kijke hoever ik was. Ik was ongeveer pas 2 weken. Daarom tot 2 weken hoef je niet op die tafel te liggen met je benen wijd dat ze het wegspuiten (vind het zo kut dat je zoiets moet meemaken als je het hebt meegemaakt) maar nee tot 2 weken, moet je een paar pillen vaginaal inbrengen. Daarna ga je bloeden. Meisjes kennen het wel ongesteld zijn, nou ik zeg je dit is zoveel keer erger. De pijn de buikpijn zoooooo erg.. Je mag niet alleen zijn want je kan er ziek van worden. Maar het deed echt pijn. OKee het was ook wel mijn eigen schuld maar wou het even kwijt weetje. Sorrie.
Mijn verhaal..........
11 nov 2009 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van BABYxLOVEE
BABYxLOVEE, vrouw, 32 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende